Cum sa-ti decorezi balconul cu bani putini?

Cum decoram balconul cu un buget mic?

Cum sa-ti decorezi balconul cand ai un buget mai putin generos? Nu orice persoana isi permite sa stea intr-o casa mare care sa aiba o gradina pline de copaci si de pomi, cu multa umbra, fructe si legume si aer liber. Cei care au mai putin noroc si locuiesc intr-un apartament sau chiar intr-o garsoniera este vital ca spatiul din jurul lor sa fie placut. Cand spunem spatiul din jurul lor nu ne referim doar la felul in care locuinta este amenajata in interior, dar si exteriorul ei.

Cum sa-ti decorezi balconul
Cum poti sa-ti decorezi balconul cu bani putini?

Balconul este un element foarte important cand iti doresti sa te muti si trebuie sa tii cont de nevoile tale.
Ai nevoie de mult spatiu, vrei sa depozitezi lucruri in balcon sau ti-ar placea sa ai un loc unde sa iesi afara sa te relaxezi si sa te simti ca intr-o mica gradina?

Cum sa-ti decorezi balconul
iti poti decora balconul cu lumini pentru seri placute in familie

In functie de raspunsurile tale vei cauta lucrul de care ai cu adevarat nevoie. Oricum ar fi, trebuie sa stii ca balconul chiar poate fi transformat intr-un loc relaxant cu bani foarte putini. Citeste in continuare acest articol si vei afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi in functie de felul in care vrei sa arate balconul tau.

Cum sa-ti decorezi balconul
Poti folosi perne pentru exterior in loc de scaune

Un loc de relaxare intr-un balcon inchis
Desigur ca un balcon inchis nu este cea mai fericita solutie atunci cand iti doresti sa te simti ca intr-o mica gradina, dar te asiguram ca un astfel de balcon poate fi transformat intr-un loc foarte relaxant cu bani putini si putina creativitate.

Citeste si:  Fantana de apa Feng Shui
Cum sa-ti decorezi balconul
Bancuta si fotoliu din fier forjat pentru balcon

Ce iti place sa faci pentru a te relaxa? Iti place sa citesti, sa bei cea sau cafea, sa scrii, sa desenezi, sa vezi filme? Daca ai gasit raspunsul trebuie sa incepi sa iti redecorezi balconul in functie de dorintele tale. De exemplu, daca iti place sa citesti poti sa aduci in balcon un fotoliu foarte relaxant, cateva ghivece de flori care sa schimbe aerul locului si, daca iti permite structura, poti sa pui niste corpuri suspendate pe care sa pui atat florile, cat si cateva volume preferate. Singurul lucru de care ai neaparata nevoie este sa scapi de lucrurile nefolositoare si sa ai un balcon destul de incapator pentru decorare.

Cum sa-ti decorezi balconul
Plantele de interior pot transforma balconul tau intr-o mica gradina

O gradina intr-un balcon deschis
Un balcon deschis care sad ea spre un boulevard linistit plin de copaci este un lucru pe care si-l doreste oricine. De ce? Te poti bucura de el cateva lune bune pe an. De exemplu, il poti transforma intr-o mica gradina, cu foarte multe flori, o masa si doua scaune. Iti garantam ca se va transforma in locul tau preferat de baut cafeaua si luat micul dejun in weekend-uri.

Cum sa-ti decorezi balconul
Decor de balcon micut

Pe Buzzfeed poti vedea cum sa-ti decorezi balconul daca doresti sa te inspiri. Tu ce fel de balcon ai si cum ai vrea sa il amenajezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *