Despre Juliana – Traieste cu stil, Bucura-te de viata!

Despre Juliana – idei de cadouri de nunta si botez, cadouri pentru barbati si femei

A oferi cadouri înseamnă a oferi emoţii, frumuseţe şi stil, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta cu recomandări  pentru ca voi să puteţi oferi toate aceste lucruri celor dragi vouă.

Juliana deţine una dintre cele mai cunoscute colecţii cadouri de nuntă, care include: albume foto, carte de oaspeţi, pixuri de cununie, pahare de şampanie, rame foto placate cu argint în formă de inimioară sau verighete şi potcoava norocoasă. Acestea sunt doar câteva dintre recomandările noastre de cadouri de nuntă si miri.

La colecţia de cadouri pentru botez, seturile de casetuţe pentru prima buclă de păr şi primul dinţişor, rama foto pentru primul an, setul de tacâmuri argintate şi suportul pentru certificatul de naştere care poartă sigla Juliana sunt printre cele mai căutate cadouri de botez.

Pentru că ştim cât de mult apreciază o femeie un cadou care-i pune în evidenţă stilul şi personalitatea, vă recomandăm bijuteriile şi casetele de bijuterii Juliana pe care le puteţi oferi la ocaziile importante din viaţa ei.

Fiecare femeie merită să fie răsfăţată, de aceea cadourile dumneavoastră pot include parfumuri şi cosmetice de brand din magazinele noastre.

O masă de toaletă  poate fi o idee inspirată de cadou pentru femei. De aceea, pe lângă decoraţiuni interioare şi paravane decorative, la Juliana puteţi vedea şi piese de mobilier din lemn antichizat în stilul englezesc şi franţuzesc.

Alegerea unor cadouri pentru barbati trebuie să ţină seama de personalitatea şi preocupările acestora. Din acest motiv, un minibar suport pentru sticle de vin, o cutie de ceasuri, un set de birou sau un joc de şah pot fi idei inspirate de cadouri pentru bărbaţi rafinaţi

Pentru că ambalajul este deosebit de important pentru cadourile din colecţia Juliana, produsele sunt aşezate atent în cutii frumoase de cadou cu sigla Juliana.

Pe lângă preţurile foarte bune, ambalarea produselor cumpărate aici este gratuită. Acesta este un alt motiv pentru care indiferent de momentul ales, de Crăciun, de Paşte, de Sf.Valentin, de Mărţişor, 8 Martie sau cu orice altă ocazie, achiziţionarea cadourilor de la magazinul Juliana este o idee inspirată.

Odată ce ne-aţi descoperit şi aţi testat calitatea produselor Juliana, oferită la cele mai bune preţuri, suntem siguri că ne veţi rămâne fideli!

Pentru mai multe informaţii legate de produse sau disponibilitatea acestora în stoc, vă rugăm sunaţi la numerele de telefon de mai jos:

În Bucureşti, ne puteţi găsi în magazinele: Juliana din Bld.Ferdinand 103 (zona Dimitrov -Obor, lic.Iulia Hasdeu)

Tel:0785 232 325

Program:Luni-Vineri: 09-20 Sambata: 09 – 17

Magazin online: Tel: 0765 511 512 si  0730 004 292

Un comentariu pentru “Despre Juliana – Traieste cu stil, Bucura-te de viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *