Despre vacanta in timpul sarciniiDespre vacanta in timpul sarcinii

Vacanta este perioada preferata a multor persoane pentru ca inseamna relaxare, timp liber, lipsa stresului si a problemelor de zi cu zi. Practic, intre vacanta si relaxare putem pune semnul egal fara vreo problema.
Totusi, ce e de facut cand o femeie insarcinata trebuie sa mearga in vacanta? Vacanta in timpul sarcinii poate sa fie o provocare pentru cuplu. Ce ar trebui si ce nu ar trebui sa faca? In continuare vei citi cateva sfaturi care iti pot fi de folos daca esti insarcinata sau daca stii pe cineva in aceasta situatie.

vacanta in timpul sarcinii
In primul rand, sunt foarte multe detalii care pot schimba datele unei astfel de probleme. In primul rand, cat de avansata este sarcina? Daca vorbim despre o femeie insarcinata in ultimul trimestru, ar fi mai bine ca vacantele sa fie scurte, sa nu se intinda pe distante lungi si in niciun caz nu ar trebui sa calatoreasca cu avionul.


bilete de avion Paris calatorie cu avionul
Un weekend prin tara nu poate strica cu nimic starea unei femei insarcinate, atat timp cat nu sta o perioada foarte indelungata in sezut si ia suficiente pauze de relaxare. Nu recomandam vacante pe o perioada indelungata in afara tarii pentru ca se pot intampla multe lucruri neprevazute, iar distanta fata de casa nu e deloc un avantaj.

Respira adanc pentru relaxare
Pentru o femeie insarcinata o vacanta ar trebui sa fie foarte relaxanta, de aceea le recomandam sa isi petreaca timpul facand activitati care sa le relaxeze, dar sa nu le epuizeze, indiferent de cat de avansata este sarcina. Ar trebui sa evite sa depuna efort si sa isi petreaca timpul cu activitati lejere, nicicum stand direct in soare si avand grija de ele.
Un alt lucru la fel de important este dieta in perioada vacantei. De cele mai multe ori, atunci cand suntem in vacanta uitam ca trebuie sa avem o dieta cat mai echilibrata si mancam mai mult ca de obicei. Acest lucru ne face sa ne intoarcem de fiecare data din vacanta cu cateva kilograme in plus. Cand vorbim de femei insarcinate, trebuie sa avem in minte faptul ca sunt mult mai sensibile decat in mod normal, iar orice fel de mancare mai greu sau care nu e gatit corespunzator poate avea efecte neplacute. Vacanta in timpul sarcinii trebuie planificata cu atentie.
De aceea, femeile insarcinate trebuie sa fie foarte cumpatate cand sunt in vacanta, sa isi dozeze energia si sa se bucure de lucrurile bune din jurul lor.

Citeste si:  Batranetea nu este o boala
Sumar
Despre vacanta in timpul sarcinii
Nume Articol
Despre vacanta in timpul sarcinii
Descriere
Vacanta este perioada preferata a multor persoane pentru ca inseamna relaxare, timp liber, lipsa stresului si a problemelor de zi cu zi. Practic, intre vacanta si relaxare putem pune semnul egal fara vreo problema. Totusi, ce e de facut cand o femeie insarcinata trebuie sa mearga in vacanta?
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *