Semnificatia Elefantului In Feng Shui

Semnificatie – Elefant In Feng Shui

Vorbim despre semnificatia elefantului in Feng Shui astazi. Elefanții au o varietate de semnificații, cum ar fi norocul, forța și protecția. Totuși, cum își ține trompa un elefant norocos? Chiar și persoanele care sunt doar putin superstițioase, cum ar fi colecționarii pasionați, acordă o mare importanță trompei.

Pentru un elefant, trompa este necesară. Este folosită pentru a mânca, a bea, a-și saluta prietenii și a ține la distanță adversarii.

În ce direcție își ține trompa un elefant norocos?

Trompa îndreptată în jos reprezintă viața și capacitatea de a înfrunta obstacolele. Contrar a ceea ce cred mulți oameni, trompa îndreptată în jos a unui elefant nu indică ghinion. Ca urmare, aceste statuete sunt potrivite pentru locuri precum birouri și depozite.

Trompa unui elefant este locul unde este păstrat norocul și energia. Este un simbol al înțelepciunii și înțelegerii care vă poate ajuta să depășiți rapid o serie de dificultăți.

Citeste si:  Busola cadou orientat catre succes

Elefant cu trompa in jos – Semnificatii

Elefantul cu trompa în jos poate fi pentru tine dacă dorești să-ți menții echilibrul la locul de muncă sau să-ți menții nivelurile de energie acasă.

Doi elefanți care își încrucișează trompele semnifică apropierea și camaraderia. Coexistența între masculi și femele este simbolizată de faptul că un elefant are un colț iar celălalt nu.

Se spune că aceste statuete îmbunătățesc relațiile atunci când sunt plasate în dormitor.

În mitologie, se crede că trompa îndreptată în jos a unui elefant salvează energie și noroc. Este o reprezentare a înțelepciunii și cunoașterii care vă poate ajuta să depășiți rapid o varietate de provocări.

Pentru a menține echilibrul la locul de muncă sau pentru a vă păstra energia și vigoarea acasă, păstrați un elefant cu trompa îndreptată în jos.

O statuie a unei broaște pe un elefant sau a unei maimuțe pe un elefant simbolizează stabilitatea la locul de muncă în nord.

Citeste si:  Cum sa impresionezi mirii cu cadoul de nunta?
Buddha pe elefant

Un Buddha râzând așezat pe un elefant este spus că îndepărtează tristețea și disperarea și aduce noroc conform Feng Shui.

Grup de elefanti

Atunci când patru sau mai mulți elefanți sunt pe un pod sau platforma, familia este binecuvântată și protejată (construită din lemn sau rășină).

Elefant si Rinocer

Casele sunt decorate cu simboluri Feng Shui precum elefantul și rinocerul albastru pentru a preveni nenorocirile, furturile și trădările.

Energie, noroc, bogăție și generozitate sunt trimise de o trompă de elefant îndreptată în sus. Elefanții fac acest gest pentru a-și saluta oaspeții și pentru a-și arăta bucuria deplină.

Plasați elefantul cu trompa îndreptată în sus în jurul vostru pentru a răspândi bunătate și noroc.

cadou de birou, trei elefanti cadou pentru barbati

Semnificația și Importanța Elefantului cu Trompă În Sus

 • Se spune că o trompă de elefant îndreptată în sus aduce autoritate, noroc, bani și bunăvoință. Elefantul își întinde trompa în salut și bucurie.
 • Pentru a primi binecuvântări și compasiune, așezați un elefant cu trompa îndreptată în sus.
 • Elefanții cu trompele îndreptate în sus sunt considerați în mod deosebit norocoși și aduc bogăție în casă.
 • Elefanții cu trompele îndreptate în sus și stând pe picioarele din spate reprezintă putere și apărare.
 • Trompa elefantului îndreptată în sus într-o statuie reprezintă, de asemenea, noroc și realizare.
 • Experții Feng Shui compară, de asemenea, trompa elefantului cu un aspirator care elimină energia negativă.
Citeste si:  Ce inseamna amenajarea casei?

Figuri cu Elefanți: Tipuri și Semnificații

Un elefant alb este o reprezentare a luxului, banilor și bogăției pure.

În timp ce un elefant negru iubește banii și succesul, un elefant roșu redefinește și întâmpină o glorie și o notorietate totală.

Un elefant verde poate fi păstrat în interiorul casei pentru a atrage energie puternică și norocoasă.

Bogăția și succesul persoanelor care locuiesc în spațiu sunt ajutate de un elefant cu trompa îndreptată în sus.

Imaginea unui elefant stând pe picioarele din spate reprezintă putere și securitate pentru persoană.

Consolidarea legăturilor și prieteniilor în familie poate fi realizată prin încrucișarea trompelor a doi elefanți unul cu celălalt.

Doi elefanți, unul dintre care lipsește un colț, reprezintă o legătură puternică și în curs de dezvoltare între bărbați și femei.

Trei elefanți pot fi plasați în casă deoarece reprezintă o viață de familie armonioasă, cu mai puține probleme și dispute între membri.

Sculpturile și figurinele de elefanți ținând bile de cristal vor ajuta la restabilirea echilibrului și armoniei în viața fiecărui membru al familiei.

Un elefant mândru așezat pe o grămadă de monede este un simbol al puterii, cunoașterii și bogăției, care ajută, de asemenea, la protejarea casei și a locuitorilor săi de forțele și energiile negative.

Unde să Plasați Elefanții în Decorul Casei?

 • Deoarece elefanții sunt considerați protectori și salvatori, plasarea unei statui de elefant la intrare este norocoasă.
 • Puteți aranja doi elefanți cu trompele ridicate dacă casa dvs. are o intrare interioară amplă.
 • Pentru a proteja casa de energii negative sau rele, Feng Shui sugerează poziționarea astfel încât să fie orientat spre exterior.
 • Puteti să atârnați o lucrare de artă cu elefanți în dormitor pentru a vă întări relația cu soțul sau soția.
 • De asemenea, un cuplu de elefanți poate fi plasat sub forma unei statuete, a unei opere de artă sau chiar a câtorva perne decorative.
 • Luați în considerare o pictură magnifică cu elefanți în loc de o statuie dacă statuile nu sunt pe placul dvs. Picturile cu elefanți agățate în birou sau în cameră sunt considerate norocoase.
 • Alegeți un cuplu de elefanți mamă-copil pentru a-i pune în camerele copiilor.
 • Atunci când o fotografie cu o mamă elefant și cu puiul său este afișată în dormitorul copilului sau al părinților, acea imagine ajută la îmbunătățirea legăturii dintre cele două părți.
Elefant în Decorul Casei – Semnificatia elefantului in Feng Shui

În sala de sedinte, elefanții de alamă simbolizează armonia și succesul corporativ. De asemenea, ajută oamenii să reușească în multe aspecte ale vieții.

 • Elefanții din alamă pot fi plasați în dormitor, deoarece ajută la rezolvarea conflictelor dintre parteneri.
 • Dacă aveți un birou sau un spațiu de lucru mic, puteți plasa, de asemenea, o statuie de elefant în apropierea ușii sau a zonei de intrare.
 • O casă sau un birou este supravegheat și protejat de elefanți. Dacă o statuie de elefant sau alt obiect de artă este plasată în apropierea ușii de la intrare, energia chi nu poate ieși.
 • Plasat în interiorul casei, un elefant de argint real aduce noroc. Așezați o statuie solidă de argint cu un elefant orientat spre nord.
 • O altă semnificație pentru șapte statui de elefanți aliniați este eternitatea, triumful asupra morții și longevitatea.
  Acești șapte elefanți reprezintă fericirea, înțelepciunea, precauția, măreția, forța de nezdruncinat, rezistența și inteligența.
Citeste si:  Cand se taie motul bebelusului la romani?

Stați departe de orice lucrare de artă care înfățișează elefanți și orice reprezentări ale violenței, războiului sau abuzului animal!

Ar trebui să fiți conștienți de plasarea statuii și să acordați atenție direcției pentru elefant. Nu folosiți niciodată baia sau bucătăria cu o statuie de elefant.

O alegere excelentă pentru un birou acasă este o statuie de elefant. Veți putea să vă concentrați mai bine, să fiți mai atenți și să gestionați mai bine presiunea dacă aveți o statuie de elefant pe birou.

Plasarea unui Elefant în Birou

Dacă doriți să avansați în carieră, expuneți o figurină de elefant pe biroul dvs. Păstrați o imagine a unui elefant pe biroul dvs.
sau printre materialele de birou pentru a vă îmbunătăți performanța sub presiune și pentru a vă îmbunătăți abilitățile de conducere.

Dacă sunteți un om de afaceri, puteți ține o statuie de elefant în fața intrării principale.

Elefantul este o reprezentare a puterii și a cunoașterii la locul de muncă. Prezența sa îți va da putere carierei tale și afacerii tale.

Sculptura de elefant Norocos trebuie plasată în spațiul de lucru orientat spre nord. Va duce la progres în domeniile muncii și cunoașterii.

Renumit pentru ca ajuta la avansarea în carieră, elefantul ar trebui plasat spre nord, pe calea către succesul financiar și profesional.

Plasarea unui elefant în apropierea intrării, în biroul dvs. vă va oferi mai multă autoritate, cunoștințe și succes în viața profesională.

Dacă este vorba de un birou acasă sau un spațiu de lucru mai mic, puteți plasa, de asemenea, un elefant sau alt obiect decorativ în apropierea ușii sau în apropierea ușii de acces în zonă.

Plasarea unui Elefant pentru Fertilitate

Pentru cuplurile care intenționează să aibă un copil, plasați un cuplu de elefanți fiecare pe o parte a ușii care duce în dormitor.

Elefanții ar trebui să fie îndreptați către dormitor, deci verificați asta. Alternativ, statuia de elefant poate fi lăsată să se uite la pat pe fiecare noptieră.

În dormitor, se pot pune șapte elefanți grupați, care simbolizează fertilitatea.

Puneti un elefant cu trompa în jos, deoarece se crede că elefanții cu trompele în jos pot aduna energie, pot învinge provocările și pot trece peste ele.
Căsătoria voastră va beneficia de a avea o statuie de elefant cu trompa în jos în elementul de foc al casei voastre, care este considerat un emblema puternică a fertilității.

Citeste si:  Busola cadou orientat catre succes

Colțurile nordică și estică sunt considerate cele mai bune locuri pentru a afișa picturi și simboluri ale elefanților conform Vastu.

Sfaturi pentru un Elefant pentru Studii și Activitati Academice

Dacă doriți succes în eforturile academice, viața amoroasă sau relațiile interpersonale, mențineți obiectul îndreptat departe de ușa de la intrare.

O imagine potrivită pentru subiect este un elefant cu trompa dreaptă. Se spune că elefanții au memorii excelente și minți ascuțite. Prin urmare, o statuie sau o piesă de artă ar fi ideală pentru biroul de studiu.

Harta Bagua Feng Shui prezice că având imagini cu elefanți în zona „Dui” a casei tale le poate oferi copiilor tăi mai multă siguranță și cunoștințe.

Beneficiile Păstrării Elefanților în Casă – Semnificatia elefantului in Feng Shui

Elefantul este cel mai mare animal viu de astăzi. Ei reprezintă puterea, siguranța, sfaturile înțelepte și prosperitatea bună.

Simbolurile elefantului promovează energia pozitivă în casa și viața ta.

Se crede că elefanții albi sunt deosebit de norocoși. Se spune că mama lui Buddha a visat un elefant alb înainte de a naște.

O reprezentare deosebit de impresionantă a bogăției și a poziției regale este elefantul.

Se crede că elefanții și norii gri de ploaie indică recolte bogate.

Poziția Elefantului pentru Aducerea Norocului

Cunoașterea locurilor unde să plasați elefanții în jurul casei sau la ușa de la intrare pentru a atrage norocul este esențială.

Există două locuri esențiale în care statuile de elefanți pot fi plasate pentru a aduce noroc. Elefanții pot fi plasați pe fiecare parte a ușii pentru a aduce noroc și binecuvântări familiei tale.

În această situație, ridicarea trompelor va servi ca un gest de trâmbițare care va aduce noroc în casa ta. Doi elefanți în interiorul ușii tale sau în zona de acces simbolizează, de asemenea, bogăția și succesul profesional.

Recomandări Interiorul Designului cu Elefanți

Decorațiunile și statuetele cu elefanți pot fi utilizate creativ în multe moduri acasă pentru a promova fericirea și liniștea.

Statuetele de elefanți pot aduce stil unei case decorate într-un stil minimalist, industrial, modern sau retro. Decorul casei cu picturi cu elefanți oferă confort și simplitate, mai ales dacă optați pentru un model abstract.

Tapetele, pernele decorative și plapumele pot adăuga căldură, culoare și textură unui living sau unui dormitor, completând restul mobilierului.

Elementele decorului și imaginile cu elefanți trebuie plasate la vedere, astfel încât să aducă noroc și fericire în casă.

Totusi, trebuie să rețineți că elefanții își fac datoria numai dacă sunt plasați în locurile corecte și cu direcția potrivită.

Nu uitați să urmați aceste sfaturi Feng Shui atunci când alegeți unde să plasați elefanții în decorul casei dvs. Ar putea aduce nu doar frumusețe în casă, ci și noroc și prosperitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *