Corabia bogatiei remediu feng shui

Corabia bogatiei remediu feng shui

Una dintre cele mai importante simboluri de bogatie si bunastare in feng shui, dupa dragon, este corabia cu panze, numita si corabia bogatiei.

Se spune despre corabia bogatiei pe care o putem gasi in toate casele si birourile oamenilor bogati din China, ca aduce bunastare daca este amplasata in zona banilor conform hartii feng shui.

Corabia cu panze poate fi vazuta ca obiect decorativ sau poate fi purtata ca amuleta sau breloc.

Citeste si:  Remediu pentru picioare obosite

Unde isi are originea acest remediu feng shui pentru bogatie?

Cu totii stim ca in trecut, corabiile erau mijlocul de transport cel mai cunoscut pentru incarcaturi mari, marfuri valoroase, aur si comori si astfel, au fost percepute ca aducand bogatie si noroc.

O corabie care se intoarce in port, incarcata cu marfuri valoroase sau comori, aduce bogatie si tocmai deaceea corabia cu panze trebuie amplasata pe birou, orientata catre interior.

Se spune ca pentru a amplifica puterea acestui remediu feng shui, corabia cu panze trebuie umpluta cu monede, pietre pretioase si bijuterii. Remediul feng shui, reprezentat de corabia bogatiei, are menirea de a aduce bunastre si abundenta dar si de a pastra si ocroti avutia prezenta.

catre magazin
Corabia bogatiei de alama, un remediu feng shui pentru bunastare si bogatie

Unde se amplaseaza corabia bogatiei?

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, acest remediu trebuie amplasat in pozitia corecta si in zona specifica, conform practicii feng shui.

Citeste si:  Cadouri pentru familii tinere

Folositi o busola pentru a determina corect pozitia ideala in care trebuie amplasat acest remediu de bunastare.

Daca gasiti o busola care este decorata cu o corabie gravata pe capac, precum cea din imaginea de mai sus, cu atat mai bine.

Busola de buzunar antichizata

Cum orientam corabia bogatiei?

Nu orientati corabia cu fata catre exterior, catre usa de la intrare ci catre interior.

Puteti amplasa corabia cu panze acasa sau la birou, langa usa principala. Daca intrarea in casa se afla in sud-est sau se afla in estul cladirii, amplasati o corabie din lemn pentru a crea armonie in acea zona.

Daca usa se afla in vest sau nord-vest, atunci amplasati o corabie de metal. Daca usa de la intrare se afla in sud-vest sau nord-est atunci folositi o corabie de cristal.

Acum ca stiti aceste lucruri, nu numai ca veti amplasa corect corabia bogatiei dar veti reusi sa creati un echilibru intre principalele elemente din feng shui: lemn, metal si pamant.

Deasemenea mai puteti amplasa corabia in coltul din sud-estul camerei atat acasa cat si la birou pentru a activa bunastarea dvs si a familiei.

Se spune ca atunci cand amplasati o corabie cu panze, plina cu ‘’comori’’, monezi, pietre pretioase si bijuterii, in nord vest, activati sprijinul financiar si oportunitatile de afaceri.

Corabia bogatiei remediu feng shui pentru bogatie si bunastare
Unde nu trebuie amplasata corabia bogatiei?

Nu puneti niciodata corabia cu panze in baie, bucatarie, sau dormitor. Deasemenea nu expuneti corabia goala ci intotdeauna plina. Corabia trebuie sa aiba intotdeauna cel putin cateva simboluri de bunastare in ea.

Citeste si:  Busola cadou orientat catre succes

Unii experti in feng shui sugereaza ca nu trebuie sa lasam corabia sa sa stagneze ci sa ne asiguram ca simbolizeaza cresterea continua. Adaugati cate o moneda norocoasa sau cate o pietricica pretioasa in fiecare luna.

De unde pot achizitiona Corabia Bogatiei?

Puteti achizitiona corabia bogatiei din alama vizitand magazinul eJuliana, la sectiunea Cadouri orientale.

Alte detalii despre remedii feng shui pentru prosperitate gasiti in articolul Remedii feng shui pentru bani si prosperitate.

Nu ezitati sa contactati magazinul fizic la numarul de telefon afisat la sectiunea contact, pentru a confirma stocul, mai alles daca ati hotarat sa ridicati produsele personal! Telefon Magazin: 0785232325

Corabia bogatiei remediu feng shui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *