Paravane decorative | LifeStyle blog Juliana.ro

Paravane decorative si despartitoare, paravane de camera din panza sau alte materiale

Fie ca vreti sa separati zona de luat masa fata de cea de living, sau ca vreti sa delimitati un spatiu de lucru in dormitorul dumneavoastra, folosirea paravanelor decorative este o solutie la-ndemana oricui.

Paravanele decorative au rolul de a imparti o camera in zone separate. Acest tip de separatoare au fost descoperite in China si erau folosite de regalitate. Erau foarte grele si bogate in ornamente si nu erau mutate dintr-un loc in altul.

Astazi, aceste paravane decorative se folosesc pentru impartirea camerelor, pentru folosirea mai eficienta a spatiilor, ca obiect decorativ sau ca piese care accentueaza caracterul camerei sau ascund anumite zone cu diferite functionalitati.

Decorarea casei in stil asiatic poate crea eleganta si o stare de bine in viata dumneavoastra.

Culorile bogate si accesoriile interesante creaza unicitate si interes pentru fiecare spatiu din casa, insa daca vreti ca interiorul spatiului sa fie remarcabil, ar trebui sa luati in considerare folosirea unui paravan decorativ care accentueze decorul asiatic.

In primul rand alegeti modelul potrivit. Apoi gasiti locul potrivit in care sa-l asezati. Acestea arata foarte bine in multe situatii. Iata cateva sugestii:

Asezati paravanul langa perete si folositi-l ca punct central. Este o alegere potrivita atunci cand aveti un perete lung pe care vreti sa-l umpleti cu ceva. Se pot aseza plante sau scaune langa el pentru a crea o zona de conversatie.Folsiti-l pentru a imparti camera. Daca aveti o camera mai spatioasa si vreti sa creati doua spatii distincte din ea, atunci va puteti folosi de un paravan si obtineti efectul dorit. Puteti crea o zona de citit in dormitor, sau puteti delimita zona de luat masa in livingul dumneavoastra folosind paravane decorative sau despartitoare.Mascati un colt liber, oferind un aspect placut. Astfel, veti da o nota interesanta camerei si o imagine frumoasa. Totodata, puteti folosi spatiul din spatele paravanului ca si loc de depozitare.Daca amenajati un dormitor si nu aveti o noptiera frumoasa, puteti folosi cu succes un paravan decorativ.

Asezati-l drept in spatele patului si ii va oferi un look interesant camerei, facand din pat o piesa centrala.Pentru cei care locuiesc in chirie si nu pot aduce modificari substantiale spatiului, cea mai la-ndemana solutie este folosirea paravanelor decorative, care creaza atat intimitate intre-un spatiu monoton, cat si posibilitati de depozitare fara a strica aspectul general.Pot fi folosie chiar si in camerele copiilor, daca alegeti un model cu buzunare atasate pentru depozitarea jucariilor mai mici. Insa atentie la marginile paravanului. Acestea trebuie sa fie curbe pentru a evita ranirea accidentala a copilului.Nu in ultimul rand, le puteti folosi ca paravan pentru a va schimba vestimentatia.

Folosirea unui paravan decorativ poate fi un mod interesant de a condimenta accentul asiatic al oricarei incaperi. Sunt atat de multe modele dintre care sa alegeti incat puteti gasi unul potrivit pentru orice fel de spatiu. Sunt foarte versatile, asa ca ori de cate ori doriti sa va modificati aspectul camerei le puteti gasi mai multe intrebuintari.

O simpla navigare pe www.juliana.ro va ajuta sa alegeti modelul potrivit preferintelor si nevoilor dumneavoastra.