Barometru de birou sau sticla furtuniiBarometru de birou sau sticla furtunii

Iti prezentam un obiect de colectie pentru birou, cu utilitate. Este vorba de un barometru de birou sau sticla furtunii, o recomandare inspirata de cadouri pentru barbati.

”Toata lumea vorbeste de vreme dar nimeni nu face nimic in legatura cu asta.” Mark Twain. Este important sa stim cum este vremea pentru ca ea ne influenteaza starea in fiecare zi.


Desi nu toti suntem meteosensibili, vremea sau mai bine zis starea vremii ne influenteaza pe toti,  intr-o masura mai mare sau mai mica.

Barometru de birou sticla furtunii

In ultiimii ani toti vorbesc de modificari ale climatului in toata lumea si cum vremea ‘’o ia razna’’ din cand in cand. De ce se intampla asta? Cine este vinovatul? Este normal ce se intampla?Toti vorbesc despre influenta incalzirii globale cauzata, in mare parte, de activitatea omului.

Ce putem face in legatura cu asta? Multi oameni spun ca nu prea putem face mare lucru pentru a impiedica incalzirea globala care este inevitabila oricum dar in realitate, nu este asa.

Putem face multe in legatura cu asta, numai sa iesim din starea de amorteala, placuta si confortabila in care ne simtim cel mai bine si sa actionam pentru ca lucrurile sa inceapa sa se schimbe in bine.

Citeste si:  Idei de cadouri pentru motociclisti

Barometru de birou sticla furtunii

Barometru de birou cu suport de lemn sau Sticla Furtunii

Nu putem schimba lumea peste noapte dar e putem schimba pe noi insine.

‘’Schimbandu-te pe tine, poti schimba lumea’’, spunea un om intelept.

Sunt cateva lucruri pe care le poti face si desi par lucruri marunte, ele sunt foarte imporetante daca din ce in ce mai multi oameni le pun in practica.

Poti conduce o masina care consuma cat mai putin combustibil sau poti cumpara o masina electrica sau una hibrid. Foloseste surse de energie regenerabila pentru a reduce poluarea.

Folosirea unui bec economic in locul celui classic care consuma mult mai multa energie electrica, folosirea apei mai eficient, izolarea termica a casei, reciclarea, toate acestea pot face diferenta.

Nu cumpara pungi sau sticle de plastic de la supermerket! Alege sticle din sticla si pungi din materiale reciclabile pentru a evita poluarea raurilor, marilor si oceanelor deja afectate de milioanelor de tone de astfel de deseuri!

Facand aceste mici schimbari in locuinta ta, poti face economie de bani , in primul rand. Acest tip de conduita, incepand de la fiecare dintre noi, poate face diferenta. Asta poate insemna un stil de viata mai sanataos si mai placut pentru fiecare dintre noi.

Adoptarea unui comportament si a unei atitudini BIO  reprezinta o alegere responsabila care trebuie incurajata la copii, inca de acasa, din familie si mai ales, la scoala.

Citeste si:  Paravane decorative de panza pentru casa

Folosirea si refolosirea materiei prime. Asta  inseamna ca reciclarea este extrem de importanta in acest sens.

Barometru sticla furtunii

Si pentru ca am vorbit de influenta incalzirii globale asupra schimbarilor climatice, am ales un obiect de birou pe care sa v-il prezint, pentru ca are legatura cu vremea. Este vorba de Sticla furtunii sau barometru de birou.

Amplaseaza un barometru pe birou pentru a vedea schimbarea vremii. Principiul prin care functioneaza Sticla furtunii sau ”Storm Glass” este foarte simplu. Lichidul din interiorul sticlei isi modifica aspectul in functie de schimbarea vremii.

Cand vremea este frumoasa sau urmeaza sa fie frumoasa, lichidul din interiorul sticlei devine limpede. Cand vremea este urata sau urmeaza sa devina urata, vine furtuna, lichidul devine tulbure.

Cand vremea devine rece sau incepe sa ninga, se formeaza niste cristale care amintesc de fulgii de zapada.

barometru de birou sau sticla furtunii
barometru de birou sau sticla furtunii

Sticla furtunii este un recipient de sticla cu un lichid in interior care isi schimba aspectul in functie de starea vremii.

Predictia vremii se face prin observarea lichidului din recipient. Daca lichidul este clar si limpede  atunci vremea este frumoasa.Daca lichidul este tulbure, vremea este inchisa, innorata. Un lichid tulbure cu mici stelute inseamna furtuna

Ceasul de perete are un cadran care aminteste de bordul unei aeronave. Atat limbile cat si cifrele sunt marcate de culoarea galben. Ceasul include atat termometru cat si higrometru care sunt marcate cu culoare alba.

Citeste si:  Carusel muzical cadou de botez recomandat

Set termometru Galileo Galilei Barometru cadou botez nasi

Pentru a comanda un barometru de birou sau sticla furtunii, vizitati magazinul nostru online ejuliana, la sectiunea Cadouri de birou! Sunati la numarul de telefon 0785232325 pentru confirmarea stocului!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Barometru de birou sau sticla furtunii
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *