Idei de cadouri pentru sefi barbati

Atunci cand trebuie sa oferim cadouri pentru barbati, poate parea simplu sa alegem cateva obiecte care pot fi un cadou perfect, in functie de nivelul la care cunoastem persoana careia il oferim.  Pe plan profesional, nu putem stii cu exactitate care sunt pasiunile sau hobby-urile persoanei careia vrem sa ii oferim un cadou, dar poate fi simplu sa gasim cateva idei ingenioase de cadouri pentru sefi barbati.

Idei de cadouri pentru sefi
Daca esti in cautarea unor cadouri pentru sefi barbati, trebuie sa gasesti ceva ingenios, util pe cat posibil sau cu o semnificatie. Pentru acest lucru, este bine sa observi care sunt interesele sefului tau si poti purta cateva discutii cu el in timpul pauzei, atunci cand se presupune ca nu se concentreaza la activitatile de lucru.

joc de sah cadouri pentru sefi

Daca este o persoana careia ii plac competitiile si jocurile inteligente de societate, un cadou potrivit pentru seful tau este o tabla de sah. Daca relatiile din colectivul vostru sunt foarte stranse, este posibil ca noua tabla de sah sa fie o activitate recreativa pentru voi in timpul pauzelor de lucru.

Cana pentru pescari si joc de sah
Tot pentru barbatii competitivi, carora le plac jocurile, un cadou ideal poate fi un set de golf de birou, care este unul dintre jocurile preferate ale celor mai de succes barbati din lume si a fost considerat jocul aristocratilor de-a lungul istoriei.

Set de golf de birou in cutie de lemn
Daca seful tau este o persoana conservatoare si sobra, la fel trebuie sa fie si cadoul pe care il vei alege pentru el si poti opta pentru un set de birou cu ceas si glob, pe care il poate aseza pe biroul sau si care poate fi foarte util, dar si un element de decor elegant.

Set de birou cadouri pentru sefi
Barbatii reprezinta genul puternic, iar succesul este o consecinta a puterii. De aceea, un cadou inedit pentru seful tau poate fi o statueta din bronz in forma de cal, simbol al puterii, intelepciunii si succesului.

Cal din bronz

Zeita justitiei din bronz este un cadou perfect pentru sefi, mai ales pentru cei care lucreaza in acest domeniu, pentru magistrati dar nu numai.

Zeita dreptatii Justitiara

Acest obiect decorativ se potriveste perfect atat intr-un birou clasic, oferind un ton elegant, cat si intr-unul modern.

carte cadouri pentru sef
Un cadou apreciat de intelectuali, cu care, ales cu atentie, nu vei da gres, poate fi o carte a autorului preferat de persoana careia o oferi. De aceea, inainte de a alege un cadou pentru seful tau, este bine ca tu sau colegii tai sa aveti cateva discutii despre preferintele sale si activitatile recreative din timpul liber.

Cutie de ceasuri cadouri pentru sefi barbati
Atunci cand cauti cadouri pentru sefi barbati, trebuie sa le alegi cu atentie, pentru ca un cadou nepotrivit poate fi o carte de vizita neplacuta despre cel care il ofera sau poate arata ca relatiile de munca nu functioneaza foarte bine.

Altei idei de cadouri pentru sefi

Barometru de birou sticla furtunii

Barometru pentru birou- Storm Glass

Rama foto sculptata, decoruri vintage pentru birou

Rama foto de birou sculptata

Cana de cafea pentru sef

Cana de cafea pentru sefi

Cutie de chei, decoruri vintage pentru birou

Cutie de chei din lemn natur si aplicatie de ardezie naturalaCutie pentru ceasuri interior

Cutie pentru ceasuri din piele neagra cu 12 compartimente

Poti achizitiona cutia de ceasuri urmand acest link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *