Cadouri pentru sefi barbati

Idei de cadouri pentru sefi barbati

Atunci cand trebuie sa oferim cadouri pentru sefi barbati, poate parea simplu sa alegem cateva obiecte care pot fi un cadou perfect, in functie de nivelul la care cunoastem persoana careia il oferim.

Pe plan profesional, nu putem stii cu exactitate care sunt pasiunile sau hobby-urile persoanei careia vrem sa ii oferim un cadou, dar poate fi simplu sa gasim cateva idei ingenioase de cadouri pentru sefi barbati.

Idei de cadouri pentru sefi
Daca esti in cautarea unor cadouri pentru sefi barbati, trebuie sa gasesti ceva ingenios, util pe cat posibil sau cu o semnificatie. Pentru acest lucru, este bine sa observi care sunt interesele sefului tau si poti purta cateva discutii cu el in timpul pauzei, atunci cand se presupune ca nu se concentreaza la activitatile de lucru.

joc de sah cadouri pentru sefi

Daca este o persoana careia ii plac competitiile si jocurile inteligente de societate, un cadou potrivit pentru seful tau este o tabla de sah. Daca relatiile din colectivul vostru sunt foarte stranse, este posibil ca noua tabla de sah sa fie o activitate recreativa pentru voi in timpul pauzelor de lucru.

Joc de sah grecesc metal alabastru

Tot pentru barbatii competitivi, carora le plac jocurile, un cadou ideal poate fi un set de golf de birou, care este unul dintre jocurile preferate ale celor mai de succes barbati din lume si a fost considerat jocul aristocratilor de-a lungul istoriei.

Citeste si:  Ceasuri de perete pentru copii

Set de golf de birou in cutie de lemn

Set de golf pentru birou

Daca seful tau este o persoana conservatoare si sobra, la fel trebuie sa fie si cadoul pe care il vei alege pentru el si poti opta pentru un set de birou cu ceas si glob, pe care il poate aseza pe biroul sau si care poate fi foarte util, dar si un element de decor elegant.

Set de birou cadouri pentru sefi
Barbatii reprezinta genul puternic, iar succesul este o consecinta a puterii. De aceea, un cadou inedit pentru seful tau poate fi o statueta din bronz in forma de cal, simbol al puterii, intelepciunii si succesului.

Cal din bronz

Zeita justitiei din bronz este un cadou perfect pentru sefi, mai ales pentru cei care lucreaza in acest domeniu, pentru magistrati dar nu numai.

Zeita dreptatii Justitiara

Acest obiect decorativ se potriveste perfect atat intr-un birou clasic, oferind un ton elegant, cat si intr-unul modern.

carte cadouri pentru sef
Un cadou apreciat de intelectuali, cu care, ales cu atentie, nu vei da gres, poate fi o carte a autorului preferat de persoana careia o oferi. De aceea, inainte de a alege un cadou pentru seful tau, este bine ca tu sau colegii tai sa aveti cateva discutii despre preferintele sale si activitatile recreative din timpul liber.

Cutie de ceasuri cadouri pentru sefi barbati
Atunci cand cauti cadouri pentru sefi barbati, trebuie sa le alegi cu atentie, pentru ca un cadou nepotrivit poate fi o carte de vizita neplacuta despre cel care il ofera sau poate arata ca relatiile de munca nu functioneaza foarte bine.

Citeste si:  Cum purtam brosele?

Alte idei de cadouri de birou pentru sefi

Barometru de birou sticla furtunii

Barometru pentru birou- Storm Glass

Set termometru de birou Galileo

Set barometru si termometru Galileo Galilei

Pentru a comanda online cadouri pentru sefi barbati, intra in magazinul nostru online ejuliana! Suna la numarul de telefon al magazinului 0785232325 pentru confirmarea stocului!

Alte idei de cadouri pentru sef:

Pentru cei care vor sa faca un cadou mai deosebit, pot alege un bar cu glob pamantesc de la Zoffoli Italia.

Bar glob antichizat Zoffoli 91cm

https://www.ejuliana.ro/produse/decoratiuni/mobila-antichizata

Statuete antichizate de colectie reprezentand pe Buddha, Krishna sau Shiva

Buddha Statueta antichizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *