Clopotel tibetan pentru energizare

Clopotel tibetan pentru energizare

Printre cele mai importante remedii feng shui pentru sanatate si purificare, bolul cantataor si pagoda cu cinci elemente, se numara si clopotelul tibetan.Purificarea spatiului acasa este importanta pentru o stare de sanatate si energie buna. Puteti folosi ca remediu pentru energizarea spatiului atat un bol cantator cat si un clopotel tibetan. Bol tibetan batut manual

Poti alege intre un clopotel si un bol cantator batut manual, dar inainte de asta trebuie sa stii despre fiecare cate ceva. In articolul nostru intitulat: Bol cantator versus clopotelul tibetan, poti vedea detalii legate de caracteristicele celor doua.

Un clopotel tibetan facut din alama sau bronz este important sa fie folosit acasa pentru purificarea spatiului in care ne petrecem cel mai mult timp.

Clopotel tibetan de bronz si dorje

La birou sau la magazin, purificarea si energizarea spatiului este importanta pentru atragerea de noi oportunitati de afaceri si mai multe vanzari.

Energizarea inseamna inlaturarea energiei stagnante si crearea unui echilibru de energie yin si yang.Cu totii avem nevoie de energie buna, echilibrul si starea de liniste pe care o avem intr-un spatiu curat si purificat.

Astfel atat locuinta cat si spatiul unde ne desfasuram activitatea  sunt energizate si purificate gata pentru noi oportunitati iar noi suntem mai  relaxati si mai linistiti.

Citeste si:  Cadouri pentru iubita ta cu orice ocazie

Clopotel tibetan si pagoda cu cinci elemente

Pagoda cu cinci elemente de metal

Purificarea si energizarea spatiului se face prin folosirea unui bol sau a unui clopotel Tibetan.

Clopotelul Tibetan din sapte metal produce un sunet uimitor . Are un ton clar care dureaza.

Ca si bolul Tibetan cantator  si acest clopotel Tibetan poate fi folosit pentru meditatie si purificarea spatiului. Un spatiu incarcat cu energie statica, negative nu poate face decat rau.

In fiecare saptamana, puteti face energizarea spatiului sau a locuintei dvs dimineata stand in mijlocul camerei si sunand bolul sau clopotelul Tibetan .

Daca purificarea casei include si arderea de betisoare parfumate, folositi clopotelul tibetan dupa aceasta.

Pentru energie buna si oportunitati noi, amplasati o fantana feng shui cu apa curgatoare in magazinul, biroul sau locul unde va desfasurati activitatea.Amplasarea unei fantani feng shui este importanta pentru pentru sanatate si bogatie.

Bol tibetan cantator 11cm

Clopotel tibetan de bronz si dorje

Clopotei tibetani facuti din aliaj de metale pentru sunet special. In templele budiste se folosesc atat clopoteii tibetani cat si dorjele. Dorja, simbol al cautarii intelepciunii si iluminarii, se tine in mana dreapta.

Bol tibetan manual alama antichizata

Puteti comanda telefonic la numarul 0785232325. Tot la acest numar puteti confirma stocul la boluri si clopotei  tibetani. Pentru a achizitiona clopotelul tibetan vizitati magazinul online ejuliana.ro

Clopotel tibetan mare 21cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *