Idei de cadouri pentru birou

Zilele de munca pot sa treaca mai usor si mai placut atunci cand lucrezi la un birou pe gustul tau. Cu totii stim ca omul sfinteste locul si ca cel mai mare lux pe care si-l poate permite cineva este confortul. Desigur, prin confort nu ne referim doar la cel de tip fizic, ci si la cel de tip emotional, psihologic, relational, etc. Astfel, pentru ca locul in care ne petrecem cea mai mare parte din zi sa fie unul confortabil pentru noi din toate punctele de vedere, este important sa contina obiecte cu valoare sentimentala care sa ne reprezinte.

Tocmai din acest motiv, o idee buna de cadou poate fi un obiect pe care persoana draga tie sa-l poata pune pe birou si sa se bucure de el in momentele in care este la munca. Exista o multitudine de astfel de obiecte care pot fi idei de cadouri pentru birou interesante cu care sa poti multumi pe oricine, indiferent de pretentiile pe care le are persoana respectiva.

Daca vrei sa-i oferi cuiva un cadou pentru birou care sa inspire spiritualitate poti opta pentru o statueta  cu Buddha si un clopotel tibetan din bronz. Dupa cum se poate observa in imaginea de mai jos, ipostaza in care este reprezentat Buddha este una de tacere, iar acest lucru ne duce cu gandul la ideea de liniste, retinere, dar si de intelepciune.

Buddha cu clopotel tibetan

Cadourile de acest gen pot fi insa variate foarte inteligent in functie de persoana careia ii faci acest cadou. Astfel, daca vorbim de o persoana superstitioasa, dar si spirituala in acelasi timp, alege o statueta cu Buddha insotita de o potcoava, aducatoare de noroc si de prosperitate.

Buddha cu potcoava norocoasa

Pentru persoane cu simtul umorului care apreciaza cadourile amuzante si practice in acelasi timp, iti recomandam aceasta cana de birou care poate fi folosita atat pentru ceai, cat si pentru cafea, si care contine mesajul “Sunt oficial in greva”. Aceasta cana din portelan cu finisaj vintage poate fi obiectul multor glumite la locul de munca, fapt care va duce intotdeauna la o atmosfera relaxata si prietenoasa intre colegi.

Cana pentru birou

Asadar, dupa ce ne-am lamurit ca exista foarte multe tipuri de cadouri inteligente pentru birou din care sa poti alege darul perfect pentru o persoana draga, nu ne ramane decat sa te intrebam si pe tine urmatorul lucru: care dintre cele doua tipuri de cadou s-ar potrivi mai bine pe biroul tau?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *