Busola cadou orientat catre succes

Busola cadou orientat catre succes, recomandari pentru barbati

Busola cadou orientat catre succes, recomandat mai ales pentru barbatii cu spirit aventurier si pentru cei pasionati de antichitati si obiecte de colectie deosebite.

Ce trebuie sa stii despre busola?

Dupa cum probabil stii si tu, busola este unul dintre cele mai vechi instrumentele folosite de catre oameni pentru a se orienta. Asta pentru ca arata intotdeauna nordul.

La fel ca si Pamantul, aceasta are doi poli (Nord si Sud) care functioneaza asemenea unor magneti. In functie de polii magnetici ai pamantului, acul busolei se pozitioneaza nord-sud, atunci cand ne aflam intr-un anumit loc.

De asemenea, cadranul busolei nu prezinta doar cei doi poli, amintiti mai devreme, ci si directiile intermediare. Unele busole includ o multime de detalii si simboluri foarte importante pentru navigatie.

Busola antichizata Stanley London

Cateva lucruri interesante despre istoria busolei

Cercetatorii vorbesc despre faptul ca busola a fost inventata de catre poporul egiptean. Totusi, se spune ca aceasta modalitate de orientare era deja cunoscuta in China, doar ca intr-o forma putin mai rudimentara.

Practic, in vremea Imperiului Chinez, busola era de fapt o simpla piatra magnetica, agatata de o sfoara. Aceasta era lasata sa se roteasca liber pentru a indica directia dorita.

Totusi, cei care au perfectionat acest instrument sunt portughezii. Asta nu ar trebui sa ne mire avand in vedere ca acest lucru s-a intamplat exact in perioada Marilor Descoperiri Geografice.

Citeste si:  Cani de portelan deosebite din colectia pentru casa
Glob pamantesc harta veche si busola antichizata
busola cadou
Cauti cadouri pentru barbati? intra in magazinul nostru!

Ce facem cu o busola astazi?

Fara a intra in alte detalii tehnice care tin de buna functionare a busolei, dorim sa-ti prezentam modul cel mai practic in care poti folosi o busola in ziua de azi.  O poti folosi ca idee de cadou pentru cei pasionati.

Busola, o idee de cadou cu istorie

Pentru ca traim in epoca GPS si Google Maps, astazi suntem extrem de departe de a simti nevoia de a folosi o busola. Sunt si exceptii, desigur. Daca ai la tine o busola de buzunar functionala, nu prea ai cum sa te ratacesti.

busola cutie de lemn

Intr-adevar, exista si situatii cand o busola se impune (in munti sau alte zone izolate), dar cel mai bun mod in care poti folosi astazi o busola este pe post de cadou.

De ce? Fiindca o busola este inca destul de interesanta incat sa atraga atentia. Ea are darul de a ingloba o serie de semnficiatii si simboluri: spiritul aventurier, urmarirea unui scop, etc.

Busola personalizata gravata

Site-ul nostru, Ejuliana.ro, va propune cateva modele de busole care ar putea reprezenta obiectul perfect pe care sa-l daruiti unei persoane dragi.

Incadrandu-se mai degraba in categoria cadouri de barbati, o busola poate capata o importanta destul de mare pentru orice reprezentat al sexului masculin.

busola de birou

De exemplu, aceasta busola din bronz antichizata este ideala pentru persoanele carora le face placere sa colectioneze obiecte de valoare.

Idei de cadouri care includ busola antichizata sau ochean:

Sunt cateva modele interesante de busole si ocheane antichizate care vin impreuna sau separat. Pot fi oferite cadou celor dragi, pasionati de obiecte de coolectie antichizate.

Citeste si:  Cadouri practice pentru barbati
ochean antichizat
Ochean antichizat in cutie de lemn Harvey Makin

busola clepsidra ochian in cutie de lemn

Busola, clepsidra si ochian in cutie de lemn masiv, idei de cadouri pentru barbati

ochean de marina si busola antichizata

Ochean de marina imbracat in piele Kelvin Hughes si busola antichizata cu capac

Busola si ochean marina cadouri potrivite pentru barbati

Busola si ochean marina cadouri potrivite pentru barbati pasionati de antichitati

Busola Stanley London ochean piele camel
Busola Stanley London ochean piele camel

Asadar, daca ramai vreodata in pana de idei cand doresti sa-i oferi cuiva un cadou interesant, credem ca te poti orienta cu succes catre o busola. Tu ce parere ai?

Pentru a comanda o busola, cadou orientat catre succes, intra in magazinul nostru online eJuliana, la sectiunea Cadouri de birou!

Suna pentru confirmarea stocului sau pentru a rezerva la numarul de telefon:0765511512!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *