Umbrela de nunta si evantai Juliana


Umbrela de nunta si evantai vintage din colectia de nunta Juliana

Astazi vom vorbi despre evantaiele de dantela si umbrela de nunta vintage. Dantela este un detaliu cu un aer elegant si feminin la umbrela de nunta si evantai vintage. Iubitoarele de lucruri decorative si de accesorii vintage se vor bucura sa vada aceasta selectie de obiecte impodobite cu dantela.

Eleganta, rafinament si stil – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine evantaiele si umbrela de nunta. Dantelaria este un mestesug antic, iar rodul muncii este extrem de apreciat, aceasta impresionand prin eleganta si prin migala cu care a fost lucrat.

lensa.ro

Umbrela de nunta si veioza vintage

Daca va place ideea de a incorpora in decorul casei dumneavoastra obiecte vintage decorate cu dantela, atunci, cu siguranta ca aceasta veioza va fi un punct de atractie al tuturor privirilor.

Veioza este un obiect de decor vintage absolut perfect datorita abajurului cu ciucuri si dantela, dar si datorita atmosferei placute pe care o simtim atunci cand este aprinsa. Lumina calda a veiozei vintage face casa mult mai primitoare si mai frumoasa.

Atunci cand vine vorba de accesorii feminine, este greu sa nu te indragostesti de aceste evantaie decorate cu dantela.

Indiferent de culoare – alb, crem, negru – evantaiele vintage inspira eleganta si bun gust. Evantaiul din dantela este un accesoriu extrem  de util, mai ales pe timp de vara. Usor de purtat in poseta, un evantai de dantela te va ajuta sa te racoresti ori de cate ori ai nevoie.

Citeste si:  Cum pregatim camera de oaspeti?

Evantaiele pe care le putei gasi la noi sunt din dantela si ies in evidenta datorita elegantei si migalei cu care au fost concepute.

Evantai vintage elegant din dantela.Evantaie vintage din dantela alba, crem si neagra.

Evantai vintage elegant.

Umbrela de nunta din dantela se potriveste perfect cu evantaiul din aceeasi colectie. Aceasta este un accesoriu menit sa apere de soarele puternic, dar, in acelasi timp, ar putea fi si punctul de atractie al unei tinute rafinate. Umbrela de nunta vintage inspira feminitate si duce cu gandul la timpuri vechi.

Detaliu material umbrela.de nunta

Umbrela de dantela cu aspect vintage

Vizitati magazinul ejuliana.ro pentru a comanda online sau comandati telefonic!

suna comanda

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Umbrela de dantela
Vot
51star1star1star1star1star
lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *