Album foto cadou de botez Juliana

lbum foto pentru primul an idei de cadouri pentru botez juliana

Un album foto cadou de botez

Pentru ca venirea unui bebelus pe lume este cel mai important eveniment din viata celor doi parinti, acesta trebuie sarbatorit cum se cuvine. Atat ziua de nastere cat si cea a botezului bebelusului sunt ocazii importante cand toti cei apropiati aduc cadouri si felicitari parintilor si lui bebe. Noi ceilalti care suntem invitati  la botez trebuie sa oferim un cadou de botez mai deosebit prin care ne exprimam sprijinul si afectiunea noastra.lbum foto cadou de botez pentru primul an idei de cadouri pentru botez juliana
Astazi am ales un superb album foto cadou de botez pentru bebelus despre care vom vorbi in detaliu.
Acest album foto pentru bebelusi face parte din categoria cadourilor de lux si asta se poate vedea din prezentarea si calitatea produsului.

Incepem cu coperta albumului care este de fapt o rama foto potrivita pentru o fotografie mai deosebita a bebelusului dvs.

lbum foto cadou de botez pentru primul an idei de cadouri pentru botez juliana

Dimensiunile fotografiei pe care o puteti monta trebuie sa fie 9x13cm pentru a se potrivi perfect. Rama foto pe care scrie cuvantul ‘’Baby’’ bebelus, este frumos decorata cu mai multe simboluri legate de acesta.
Pe partea stanga avem patru figurine care sunt realizate in relief si anume:o ratusca, o minge, un ursulet si un elefant. Pe partea dreapta a ramei avem alte patru : o corabioara, un calut, o inimioara si o steluta.Calutul si corabioara ne duc cu gandul la jucariile copilariei iar inimioara este un simbol al dragostei pe care parintii o simt fata de acest bulgaras de aur.

lbum foto pentru primul an idei de cadouri pentru botez juliana
Atat coperta de pe spate a albumului cat si partea interioara a ramei foto sunt acoperite de un material de culoare inchisa care adauga la pretiozitatea acestui album foto pentru bebelusi.
Stim ca va place sa-i faceti o multime de fotografii bebeluslui dvs si fiecare album foto primit este binevenit dar acesta este cu adevarat special.

lbum foto pentru primul an idei de cadouri pentru botez juliana
Interiorul albumului contine 72 de spatii pentru fotografii cu dimensiunea 10x15cm
In partea de jos a albumului foto exista un spatiu liber care poate fi folosit pentru personalizare. Daca doriti ca acest album foto sa fie un cadou de botez mai special, puteti alege sa-l personalizati prin gravare. Puteti grava prenumele bebelusului sau initialele acestuia.

Daca mergeti la botez si doriti sa oferiti acest album cadou de botez atunci, puteti cere gravorului sa inscriptioneze si data botezului, pentru ca este un eveniment important.

lbum foto cadou de botez pentru primul an idei de cadouri pentru botez juliana
Pentru cei care vor exprime ceva mai mult prin acest cadou de botez, pot alege sa inscriptioneze o mica urare, un mic mesaj inspirational pentru bebelus. In functie de marimea caracterelor puteti grava un mesaj mai scurt sau mai lung. De obicei incap cam intre 60 si 80 de caractere, la o dimensiune ideala pentru a fi citite cu usurinta.
Dimensiuni : 17x 14 x 4,5cm

 

Cadouri personalizate Album foto placat cu argint personalizabil album foto cadou bebelusi album foto cadou bebelusi album foto cadou bebelusiAlbum foto cadou pentru bebelusi Cod:3478, Pret:119lei

Suna la numarul de telefon al magazinului 0785232325 pentru confirmarea stocului sau pentru a comanda telefonic!

Sumar
product image
Voturi
3.5 based on 3 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Album foto bebelusi Baby
Pret
Lei 119

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *