Suport pentru sticle de vin in forma de violoncel

Se spune ca vinul rosu e bun pentru femei cand il beau barbatii.Baut cu masura vinul poate avea efecte benefice asupra organismului datorita sursei de flavonoide, compusi fenolici si a antioxidantilor pe care-i contine. Fie ca iti place vinul  si esti pasionat de sticlele de vin, fie ca doar esti pasionat de suporturile pentru sticlele de vin si minibaruri, cu siguranta iti placea sa ai in casa un violoncel, nu unul la care sa canti ci un suport pentru sticle de vin.

Un suport pentru sticlele de vin nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa in primul rand pentru rolul estetic sau decorativ deosebit pe care il are daca este asezat in locul potrivit.

Violoncelul minibar include sase spatii  pentru depozitarea a sase sticle de vin. Desigur exista si alte suporturi pentru sticle de vin in forma de violoncel, mai mari unde spatiul de depozitare este mai generos.

 

suport-vin-violoncel

Suportul pentru sticle de vin in forma de violoncel se sprijina pe patru picioruse din lemn care-i asigura stabilitate. Il puteti amplasa in hol, in bucatarie si chiar in living. Indiferent de stilul de decor ales, acest suport pentru sticle de vin violoncel va arata bine, fiind considerat o piesa de mobilier antichizat. Astfel combinam utilitatea sa ca suport pentru sticle de vin sau minibar cu aspectul estetic incontestabil.

Desigur, pentru iubitorii de muzica avem si un alt model de minibar vertical, un suport pentru sticle de vin decorat cu claviatura de pian pe ambele parti laterale.

Suport din lemn pentru sticlele de vin.

 

 

Daca preferati ”muzica de pian”, alegeti un suport pentru sticle si pahare care include si claviatura de pian. Spre deosebire de violocel, in acest mini bar puteti pune si paharele de vin. In partea sa superioara exista spatiu special destinat paharelor de vin, pe care le puteti agata cu gura in jos.

Mai sunt si alte modele de suporturi pentru sticle si minibaruri dar astazi ne vom rezuma la acestea doua care ar putea fi idei de cadouri inspirate pentru cei care se ocupa cu muzica sau sunt pasionati de aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *