Un mesaj gravat pe un cadou inspirat

Trofeu cristal gravat cu mesaj inspirational

Un cadou inspirat este modul cel mai bun de a arata aprecierea si recunostinta pentru persoane cu care interactionam in viata. Un cristal gravat cu un mesaj special poate fi oricand o idee inspirata de cadou pentru cei dragi, prieteni, colegi etc. Cei dragi stiu ca ii iubim si le dorim tot binele din lume dar de cele mai multe ori ei au nevoie sa auda asta chiar de la noi. Pe langa cadourile care le primesc cu ocazia zilei de nastere sau onomastica, un cadou gravat cu mesaj pentru ei poate insemna mai mult decat orice, datorita incarcaturii emotionale pe care acesta o poarta.
Cu totii avem momentele noastre in viata, bune sau mai putin bune. Un mesaj de incurajare in forma unui cadou gravat poate fi extrem de important pentru cineva care are o perioada mai dificila.
Cunoasteti un prieten sau un membru din familie care a pornit pe drumul antreprenoriatului? Cine are nevoie de un mesaj de incurajare daca nu cineva care a hotarat sa paraseasca confortul unui salariu lunar pentru a se aventura pe taramul plin de obstacole si neprevazut al afacerilor in Romania?

Cristal trofeu gravat cu mesaj
Deasemenea, puteti alege o modalitate inedita de a arata ca relatia de afaceri cu partenerii dvs este importanta. Probabil ca v-ati confruntat deja cu situatia in care trebuia sa oferiti un cadou unui partener de afaceri si nu stiati ce sa alegeti.

Citeste si:  Idei de cadouri personalizate pentru barbati

Cristal gravat cu mesaj
Succesul se bazeaza pe educatie, inteligenta si efort sustinut iar un cadou care vine ca o recunoastere a acestor calitati va fi mai mult decat binevenit. Intreprinzatorii privati si cei care lucreaza in domeniul afacerilor stiu cat de important este un angajat bun. In cele mai multe cazuri, succesul unei afaceri este asigurat atat de managementul bun cat si de aganajatii care isi fac treaba cum trebuie. Astfel angajatii care merita apreciere suplimentara pentru eforturile depuse se vor bucura ca pe langa avantajele financiare, sa primeasca si un trofeu personalizat.
La sfarsit de an este normal ca sa aratam aprecierea noastra pentru partenerii de afaceri, clienti, colaboratori si angajati pentru ca toti au contribuit la bunul mers al afacerii si companiei noastre.

Cristal trofeu gravat cu mesaj

 

Tag: Un mesaj gravat pe un cadou inspirat

1 Opinii pentru “Un mesaj gravat pe un cadou inspirat

  1. Mihaela B. spune:

    Buna ziua,

    Va rugam sa ne comunicați disponibilitatea si oferta de preț pentru câteva variante de prespapier cristal / sticla, forma piramidala – tetraedru regulat, preferabil toate fetele triunghi sau baza patrat( inălțime 5 – 7 cm). Ne intereseaza o cantitate de 200/300 buc. cu personalizare pe toate cele 4 fete. Gravura sa fie 2- 3 cuvinte (1pozitie).
    Va mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *