O idee de cadou pentru profesoara

Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca este timpul festivitatilor emotionante, care vor marca incheierea inca a unui an de studiu din viata unui elev. Desigur ca nu numai elevii constiinciosi merita sa primeasca o atentie speciala atat din partea profesorilor, cat si din partea parintilor. Si profesorii care au dat dovada de rabdare, bunavointa si daruinta in toti acesti ani, merita, din plin, recunostiinta tuturor.

Cana inflorata.

Cana de cafea inflorata cu mesaj inspirational este un cadou pentru profesoara perfect pentru a fi oferit in semn de apreciere si recunostinta. Oferirea unui buchet clasic de flori nu va fi niciodata un gest demodat. Pentru a oferi, insa, un cadou mai special, o cana inflorata din portelan fin, cu un mesaj de recunostiinta pentru doamna profesoara va fi un gest si mai emotionant. Mesajul transmis se refera la faptul ca un profesor este cea mai mare si mai bine aleasa inspiratie pentru un elev. Acesta il va calauzi pretutindeni si il va ajuta sa isi implineasca orice vis maret.

Cana inflorata.

Mesajul se refera, de asemenea si la increderea pe care orice elev o are in profesorul sau, acesta oferindu-i ajutor si sprijin ori de cate ori are nevoie. Un profesor bun incearca intotdeauna sa scoata in evidenta calitatile elevului pentru ca acestea sa fie dezvoltate si, in cele din urma folosite cu scopul de a avea o viata frumoasa. Acest lucru este demn de admirat.

Set inflorat format din cana, rama foto si ceas.

Impreuna cu aceasta cana, un cadou deosebit ar fi si rama pentru poza impreuna cu ceasul pentru birou si o cutie de bijuterii. Rama de fotografie ar putea servi drept un bun prilej de amintire a unui moment emotionant si de neuitat alaturi de elevi (de exemplu o poza cu intraga clasa dintr-o excursie). Ceasul de birou este un accesoriu cochet pentru catedra. Acesta ar infrumuseta, cu siguranta catedra unei profesoare. Nu in ultimul rand, caseta de bijuterii, serveste la pastratrea bijuteriilor cu o semnificatie speciala pentru doamna profesoara.

Set inflorat format din rama foto, ceas si cutie de bijuterii.

Va dorim sa aveti parte de o vacanta minunata, plina de zile insorite si relaxare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *