Un cadou pentru ea, un parfum, un colier intr-o cutie de bijuterii.

O femeie va iubi întotdeauna parfumul care o defineşte şi îi creează o stare de bine şi o bijuterie care să atragă toate privirile. Întocmai de aceea vă propunem acest cadou pentru ea 3 în 1 care include şi cutia de bijuterii, obiect foarte apreciat de femei, în care îşi ţin cele mai de preţ accesorii adunate de-a lungul timpului.

Câteva cuvinte despre marca Mont Blanc:

Fondată în 1906 în Hamburg, Germania, această companie s-a bazat în primii ani pe producţia stilourilor de lux. Cei care au pus bazele acesteia – Voss, Nehemias şi Eberstein – au transformat-o în una dintre cele mai exclusiviste companii. Ulterior compania şi-a diversificat activitatea intrând şi pe piaţa parfumurilor. Deţine 66 de magazine în înreaga lume, cele mai bine vândute parfumuri fiind Mont Blanc Starwalker cu note lemnoase de santal şi cedru şi Mont Blanc Individuelle.

Femeia care alege să poarte parfumul Mont Blanc Individuelle  se va face întotdeauna remarcată de către cei din jurul său, caracterizându-se prin neînfricarea de a încălca regulile şi trecerea peste prejudicii. Este o femeie care trăieşte după normele şi standardele impuse de ea. Iubeşte lucrurile imprevizibile prin care îi surprinde permanent pe cei care o înconjoară. Un parfum feminin, senzual şi irezistibil!

SAMSUNG CSC

Note de vârf: coacăz

Note inimă: lotus, păducel, trandafir

Note bază: patchouli, mosc, ambră, vanilie

SAMSUNG CSC

Setul format din colier şi cercei  este placat cu rodiu şi decorat cu cristale de zirconiu.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *