Surprinde oamenii dragi cu un cadou pentru botez neasteptat!

Te-ai gandit vreodata ce cadou poti oferi oamenilor dragi din viata ta odata cu venirea pe lume a unui nou membru in familie? Un cadou pentru botez neasteptat este o idee inspirata ! Acesta va aduce, cu siguranta, zambetul pe buzele proaspetilor parinti, iar, prin faptul ca ei nu se gandesc ca ar putea sa primeasca un astfel de cadou pentru botez neasteptat, emotia descoperirii unei „comori” va fi si mai mare! Recomandarea noastra: casetute pentru prima bucla de par si pentru primul dintisor in forme deosebite.

Cadou neasteptat pentru botez.

Desigur ca o rama foto va fi intotdeauna o alegere inspirata de cadou cu care nu putem sa dam gres. In completare, insa, putem avea alaturi de rama si un cadou pentru botez neasteptat. Acesta consta in casetute destinate pastrarii primului dintisor si a primei bucle de par ale copilasului.

cadou pentru botez neasteptat

Un prim model, se potriveste atat fetitelor cat si baieteilor. Acest trenulet placat cu argint, ascunde in vagon comorile bebelusului pe care parintii le vor pastra pentru totdeauna. Prima bucla si primul dintisor vor avea cate un locusor special. Absolut adorabil!

Cadou neasteptat pentru botez.
Set cadou pentru prima bucla si primul dintisor trasura Cenusaresei, placat cu argint, cadou pentru fetita inspirat din colectia Juliana
Cadou neasteptat pentru botez.
Set cadou pentru prima bucla si primul dintisor trasura Cenusaresei, placat cu argint, cadou pentru fetita inspirat din colectia Juliana

Cel de-al doilea model se potriveste de minune fetitelor. Este inspirat din mult iubita poveste a Cenusaresei. Caleasca Cenusaresei, trasa de calut si in forma de dovleac, poarta acum micile comori ale fetitei. Acesta este cu adevarat un cadou pentru botez neasteptat!

Cadou neasteptat pentru botez.
Set cadou pentru prima bucla si primul dintisor trenulet, placat cu argint, cadou inspirat din colectia Juliana
Cadou neasteptat pentru botez.
Set pentru prima bucla si primul dintisor in forma de tren cu locomotiva, placat cu argint din colectia Juliana

Ultimul model este pentru baietei. Trenuletul condus de un ursulet prietenos pastreaza in vagoane, la loc sigur, prima bucla de par si primul dintisor. Trenuletul este placat cu argint si decorat cu ursuleti zambitori. Acest cadou de botez deosebit va fi primit cu mult drag de catre parinti!

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
no rating based on 0 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Idei de cadouri pentru botez Juliana
Pret
Lei 389

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *