Ofera un cadou de botez cu adevarat deosebit!

Botezul este un prilej minunat sa oferi noului nascut un cadou de botez cu adevarat special. Creativitatea si unicitatea cadoului vor face ca aceasta experienta de oferire a unui cadou de botez sa fie speciala si de neuitat. Un cadou de botez se ofera, in primul rand cu caldura in suflet si trebuie sa fie insotit de cele mai sincere urari. Cat despre ceea ce puteti oferi, noi avem o sugestie draguta pentru voi!

Cadou de botez.

Acest set de cadou de botez este absolut adorabil si inspira puritate, dar si sensibilitate in acelasi timp. Toate aceesoriile din aceasta colectie au o cromatica placuta – galben pal.

Cadou de botez.

Rama de fotografii este speciala, intrucat contine locuri speciale pentru fotografii surprinse incepand cu prima luna de viata pana la un anisor. Este o modalitate minunata de a observa cat de mult creste si se schimba bebelusul de la o luna la alta. Pusculita in forma de calut este un obiect de decor minunat!

Cadou de botez.

Un cadou de botez poate sa contina si anumite obiecte simbol, cum sunt peria si pieptanul. Acestea pot fi folosite la petrecerea de taiere a motului, cand copilul trebuie sa aleaga diferite obiecte de pe tava.

Caseta de amintiri pentru bebelus, Cadouri pentru primul an.
Caseta de amintiri pentru bebelus

Ramele pentru fotografii sunt binevenite! Acestea vor pastra amintiri nemuritoare, iar cand oamenii dragi vor privi fotografiile, isi vor aduce aminte cu drag de acele clipe speciale de la botez.

Cadou de botez.

Pusculitele adorabile sunt cadouri de botez minunate pentru decorarea camerei copilului. Acestea vor infrumuseta aspectul camerei si o vor transforma total. Vor oferi acel aer copilaresc, mult dorit de catre parinti.

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Caseta cu sertare bebelusului
Pret
Lei 119

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *