Un cadou de botez cu casetute pentru prima bucla si primul dintisor

Rama foto BABY impreuna cu un doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor.

Un cadou de botez cu casetute pentru prima bucla si primul dintisor colectia Juliana

Sunteti aici pentru ca probabil, aveti nevoie de un cadou de botez cu casetute pentru prima bucla si primul dintisor si bine faceti pentru ca noi va facem cele mai inspirate recomandari! Invitatia la un botez este un prilej de bucurie. Venirea pe lume a unui copil este sarbatorita in cel mai frumos mod posibil.

Si noi, la randul nostru, contribuim la bucuria familiei nu numai prin simpla noastra prezenta la acest eveniment unic in viata, ci si prin oferirea unui cadou simbolic.

Acest cadou are menirea de a fi util pentru bebelus si de a aduce zambetul pe buzele bucurosilor parinti.

Album foto casetute prima bucla si primul dintisor
Album foto casetute prima suvita si primul dintisor al bebelusului

De aceasta data, va recomandam o colectie absolut minunata de obiecte pentru botez placate cu argint care sunt o adevarata comoara! Incepem cu aceast album foto minunat placat cu argint care este special destinat bebelusului, avand scrise literele BABY pe coperta. In acest album vor fi pastrate frumos toate amintirile unice din primii ani de viata ai copilului.

Set cadou mot dintisor suport pentru certificat de nastere

Mai mult, acest album foto poate fi, de asemenea, gravat, personalizat si vine ambalat intr-o cutie eleganta de cadou. Gasiti setul format din album foto si casetute pentru prima bucla si primul dintisor vizitand magazinul online ejuliana.ro

Cutiute placate cu argint pentru prima bucla si primul dintisor. Cadou de botez cu casetute petnru prima suvita si primul dintisor
Cadou de botez cu casetute pentru prima suvita si primul dintisor

Cele doua casetute pentru pastrarea primului dintisor si a primei bucle de par sunt absolut adorabile si irezistibile. Acesta este un cadou cu adevarat deosebit cu ajutorul caruia mamica va putea pastra amintiri frumoase la loc sigur. Designul casetutelor este unic. Acestea sunt placate cu argint si au cate o inimioara care indica ce pastreaza fiecare, si anume, primul dintisor si prima bucla de par a copilasului.

cadou de botez cu casetute
Cadou de botez cu casetute pentru prima suvita si primul dintisor

Un alt cadou interesant este acest suport pentru certificatul de nastere. Decorat cu ursuleti, placat cu argint si gravat cu cuvintele „Baby’s birth certificate”, acest suport este ideal pentru a pastra in siguranta pretiosul certificat pentru multi ani de acum inainte. Suportul are, de asemenea, si un loc special unde se poate grava numele impreuna cu data de nastere a bebelusului.

Un cadou de botez cu casetute pentru prima bucla si primul dintisor colectia Juliana
Pieptene si perie de par impreuna cu cutiute pentru perima bucla si primul dintisor.

Impreuna cu cele doua casetute, puteti sa elegeti, de asemenea si aceste obiecte minunate, mai mult simbolice pentru bebelus. Este vorba despre o periuta de par si de un pieptene, ambele accesorii fiind frumos decorate si placate cu argint – absolut adorabile!

Cadou de botez Twinkle argintat

Speram ca am reusit sa va inspiram cu privire la alegerea unui cadou deosebit pentru botez!

Cadou de botez argintat recomandat Twinkle

Pentru confirmarea stocului in magazin, nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul de telfon afisat: 0785232325. Intra in magazinul nostru online eJuliana pentru a vedea si alte idei de cadouri si recomandari interesante pentru aceasta ocazie!

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Idei de cadouri pentru botez Juliana
Pret
Lei 389

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *