Umbrela pentru barbati AramisUmbrela pentru barbati Aramis, umbrela de ploaie

Umbrela pentru barbati Aramis este un accesoriu util si deosebit in acelasi timp. Orice barbat are nevoie de o umbrela, chiar si cand foloseste mai mult masina, nu doar cand merge pe jos.

Atat de cunoscuta la ei si atat de putin cunoscuta la noi, Aramis, bine cunoscuta companie de cosmetice si parfumuri din Marea Britanie, ofera cadou promotional, o umbrela pentru barbati Aramis pentru cei care cumpara produse Aramis de 65 de lire sau mai mult.


In Marea Britanie, o umbrela este foarte apreciata, un accesoriu foarte util, mai ales in zilele mai putin insorite .umbrela-aramis-la-mall

Ca sa intelegeti cat de ”clasica” este aceasta umbrela , iata un articol dintr-un ziar din 1983:

”Daca ai vazut una, ai admirat-o. Daca nu ai una, nu te-ai miscat destul de repede anul trecut. Aceasta este cea mai populara oferta de la Aramis in fiecare an…”

Asa incepea un articol publicat in ”The Hour Vineri 25 Noiembrie 1983.

Articolul il gasiti aici: The Hour

eJuliana, magazin online, comercializeaza aceasta umbrela din Marea Britanie. Umbrela este la vanzare la un pret normal, mai mult decat accesibil, avand in vederea calitatea si notorietatea brandului Aramis.

De fapt, am inceput sa ne obisnuim cu reactia lor, la vederea preturilor unor parfumuri cunoscute, pe care Juliana le are la vanzare.umbrela-aramis-barbati

Citeste si:  Agenda si pix de luat cu tine in geanta de scoala

” Doar nu va asteptati sa cred ca parfumurile sunt originale, la preturile astea…”

Asta auzim uneori de la clientii care ne treg pragul pentru prima data.

Cei care au cumparat de la noi stiu deja ca toate parfumurile noastre si cosmeticele sunt aduse din Anglia si preturile practicate de Juliana , sunt de outlet.

Clientii nostri au inteles ca de fapt, preturile practicate de Juliana sunt cele reale.

Obisnuiti cu preturile ”exagerate” ale produselor de ”brand” aduse in Romania si

cu multimea ‘fake-urilor din unele magazine, chiar si in mall-uri, oamenii nu mai cred ca un produs de ”brand” aflat la vanzare, la pretul real, este unul veritabil.

Cei care au fost in tari ca Marea Britanie, stiu ca multe dintre parfumurile pe care le gasim si noi in magazine ca Sephora, la preturi foarte mari, sunt la vanzare uneori chiar la jumatate de pret fata de cele de la noi.aramis-gift-set

Poti achizitiona umbrela de ploaie din colectia pentru barbati de la Aramis accesand linkul de mai jos:

Umbrela Aramis

Vizitati magazinul online ejuliana.ro pentru a comanda o umbrela de ploaie pentru barbati sau umbrela unisex, cu livrare prin curier rapid!

Pentru confirmarea stocului in magazinul Juliana, ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: 0785232325 sau 0765511512.

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 3 votes
Nume Brand
Aramis
Nume Produs
Umbrela de ploaie unisex
Pret
lei 69
Disponibilitate
Available in Stock

1 Opinii pentru “Umbrela pentru barbati Aramis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *