Uleiuri de aromaterapie pentru sezonul rece

Uleiuri de aromaterapie pentru casa in sezonul rece

Ai nevoie de uleiuri de aromaterapie pentru casa, primavara, toamna dar mai ales in sezonul rece, cand natura nu mai este imbracata in verde.

Acum ca a venit frigul si raceala ne poate strica distractia care incepe odata cu inceperea anotimpului lui Mos Craciun, exista un loc cald unde te poti refugia -acasa, langa o candela de aromaterapie.

Uleiuri de aromaterapie
Uleiuri de aromaterapie pentru casa ta

Vei descoperi ca uleiurile esentiale de aromaterapie sunt un remediu foarte bun impotriva gripei, racelii si a starilor neplacute care apar mai des in anotimpul rece. Proprietatile lor terapeutice îti vor reda imediat sanatatea si buna dispozitie. Ce uleiuri de aromaterapie putem folosi in functie de ce avem nevoie?

Uleiuri esentiale pentru raceala

Unele uleiuri esentiale contin compusi antivirali si antibacterieni, care ajuta organismul si stimuleaza mecanismele naturale de aparare impotriva infectiilor.
Astfel, pentru combaterea racelii, folosim uleiul de Tea Tree sau arborele de ceai (Melaleuca alternifolia), uleiul de lavanda (Lavandula angustifolia), uleiul de rozmarin (Rosmarinus officinalis) si uleiul de lamaie (Citrus limon).

Uleiuri esentiale pentru tuse

Pentru a calma o tuse suparatoare folosim uleiuri antibacteriene si antiseptice, cum este uleiul de cimbru (Thymus vulgaris), care are o puternica actiune expectoranta.
Mai putem folosi uleiul de lavanda, uleiul de eucalipt (Eucalyptus globulus) si uleiul de maghiran (Origanum marjorana).Ulei de iasomie Beneficiile florilor de iasomie
Congestia sinusurilor se amelioreaza cu ulei de chiparos (Cupressus sempervirens), ulei de menta (Mentha piperita) si ulei de frankinsense sau ulei de tamaie (Boswellia Sacra).
Pentru deschiderea cailor respiratorii si intarirea sistemului respirator vom folosi uleiul de isop (Hyssopus officinalis).

Citeste si:  Paravane despartitoare si decorative

Uleiuri esentiale pentru gripa

Infectiile virale se combat cu uleiuri antivirale si antiseptice cu lavanda (Lavandula angustifolia), arbore de ceai (tea tree) si ulei de cuisoare (Eugenia caryophyllus).

Uleiuri de aromaterapie si esentiale
Foloseste uleiuri de aromaterapie si uleiuri esentiale naturale!

Alege intotdeauna uleiuri de aromaterapie si uleiuri esentiale naturale, pentru a beneficia de propritatile terapeutice ale acestora!

Sumar
Uleiuri de aromaterapie pentru sezonul rece
Nume Articol
Uleiuri de aromaterapie pentru sezonul rece
Descriere
Ai nevoie de uleiuri de aromaterapie pentru casa, primavara, toamna dar mai ales in sezonul rece, cand natura nu mai este imbracata in verde.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *