Termometrul lui Galileo Galilei din sticla

Termometrul lui Galileo Galilei, un cadou de birou perfect

Termometrul lui Galileo Galilei

Termometrul lui Galileo Galilei este un termometru facut din sticla sigilata care contine un lichid transparent.


In acest lichid plutesc mai multe bile care contin la randul lor lichide de culori diferite, cu densitati diferite.

Termometrul lui Galileo Galilei
La schimbarea temperaturii, bilele de lichid se ridica sau coboara in functie de densitatea lichidului pe care il contin.
Termometrul a primit numele lui Galileo pentru ca acesta a descoperit principiul pe care se bazeaza acest termometru si anume ca densitatea lichidului se schimba in functie de temperatura si a inventat termoscopul care se bazeaza pe acest principiu.

Termometrul lui Galileo Galilei
Bilele transparente care plutesc in interiorul recipientului de sticla au atasate niste placute de metal pe care sunt inscriptionate niste valori si au greutati care sa le dea nivelul de plutire corect.

Termometrul lui Galileo Galilei
Cand temperatura creste, bilele incep sa se miste in sus sau in jos pentru a ajunge in pozitia in care densitatea lor este egala cu cea a lichidului care le inconjoara sau sunt oprite de celelalte bile.
Bilele au un nivel de plutire care difera foarte putin, asa incat densitatea cea mai mare se afla la baza si cea mai mica la varf si astfel formeaza o scara de temperatura.

Termometrul lui Galileo GalileiTermometru Galileo Galilei din colectia Juliana

In functie de marimea recipientului, unele termometre contin 4, 5 sau 6 bilute umplute cu lichid de diferite culori. Temperatura se citeste de pe placutele de metal care atarna de fiecare bila.

Citeste si:  Cadou cu cosmetice Grace Cole

Este ziua prietenului, sotului, sefului sau a colegului de serviciu si nu stii inca ce cadou sa-i oferi ? Termometrul lui Galileo poate fi solutia salvatoare atunci cand sunteti in cautre de cadouri pentru barbati sau alte persoane care lucreaza la birou.

Termometrul lui Galileo Galilei

In general oamenii aleg cadourile in functie de relatia pe care o au cu persoana respectiva, zodia, ocazia in care se ofera, hobby-uri, preferinte, si bineinteles de mesajul pe care vor sa-l transmita.  Sunt cateva cadouri pe care le poti oferi aproape in orice ocazie .Termometrul lui Galileo Galilei este unul dintre ele.

termometrul-lui-galileo-CumparaPentru confirmarea stocului la termometrul lui Galileo Galilei, va rugam sa sunati la 0785232325.

Vizitati magazinul online Juliana pentru a vedea si alte modele de termometru de perete sau de birou.

Suna acum pe eJuliana

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
4 based on 6 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Termometrul lui Galileo Galilei
Pret
Lei 139
Disponibilitate
Available in Stock

1 Opinii pentru “Termometrul lui Galileo Galilei din sticla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *