Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare juliana.ro
Utilizatorii www.juliana.ro sunt de acord cu termenii descrise mai jos.
juliana.ro isi rezerva dreptul de a modifica orice termeni si conditii expuse pe site, fara notificare in prealabil.

Articolele publicate pe juliana.ro apartin juliana.ro.
Juliana.ro nu vinde nici unul dintre produsele afisate sau pe care le promoveaza si nici nu ofera vreo garantie de calitate a acestora.
Juliana.ro nu garanteaza ca preturile sau stocurile produselor promovate sau afisate in site vor ramane neschimbate sau ca pretul afisat in magazinele online pe care le recomanda nu include taxe de transport sau alte taxe.
Juliana.ro isi declina orice responsabilitate in ceea ce priveste corectitudinea sau acuratetea informatiilor aflate in descrierea produselor din magazinele online pe care le promoveaza.
Mesajele trimise catre juliana.ro, cat si adresele de la care au fost trimise si eventualele raspunsuri din partea juliana.ro, pot fi retinute in istoricul de corespondenta al site-ului.
Oricine poate lasa comentarii pe acest site atat timp cat face acest lucru folosind un limbaj decent.
Juliana.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice comentariu pe care il considera indecent sau inadecvat, fara a anunta in prealabil si fara a putea fi tras la raspundere.

Toate informatiile continute pe acest site sunt proprietatea juliana.ro si nu pot fi copiate, sau folosite fara acordul al administratorilor juliana.ro.
Juliana.ro nu ofera nici o garantie, in ceea ce priveste informatiile oferite pe site si nu isi asuma raspunderea pentru informatiile introduse pe site de catre persoane fizice sau juridice care folosesc serviciile juliana.ro.
Juliana.ro nu isi asuma raspunderea pentru inexactitatea sau pierderea informatiilor publicate pe site-ul juliana.ro, sau pentru imposibilitatea accesarii site-ului de catre utilizatori, a serviciilor oferite, din motive tehnnice sau comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.