Despre talismane si semnificatia lor

Ce trebuie sa stim despre talismane si semnificatia lor?

Despre talismane se stie ca sunt purtate de catre oameni pentru a le aduce noroc inca din cele mai vechi timpuri. Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au trebuit sa lupte impotriva elementelor, impotriva fiarelor salbatice, sa coabiteze cu misterele naturii și sa explice explicabilul.bratari-amulete-fata

Si din aceasta lupta au aparut amuletele si talismanele al caror obiectiv principal a fost intotdeauna pentru a proteja purtatorul de rau sau de a aduce noroc, incepand de la crucea antica egipteana insemnand viata vesnica, crocodili și hipopotami din Nil, piramide cu ochi  pana la cranii purtate de pirati in largul maării si simbolurile falice, tribale ale fertilității intalnite in multe culturi.

Multi oameni poarta astfel de amulete si pentru ca foarte multe bratari au astfel de talismane agatate, ar trebui sa stim si ce inseamna fiecare in  parte.

Talismanele si semnificația lor

Vulturul – este un talisman care denota agilitatea, ințelepciunea si vigilența abil pentru purtatori si despre el se spune ca protejeaza impotriva invidiei.

Ingerul pazitor – este un simbol puternic, care serveste pentru a protectie.

Paianjenul – este un talisman purtat pentru a aduce beneficii economice purtatorului.

Balanta – talisman ce va ajuta purtatorul sa hotarasca si sa  acționeze în mod just  fata de  alții si ceilalti fata de purtator.

Citeste si:  Cadouri pentru urgente

bijuterii cu bufnita.bratara-talismane

Bufnita – este un talisman foarte puternic pentru ca reprezinta zeita intelepciunii , Atena, care este, de asemenea, asociata cu inteligenta si iluminarea.

Cornul Abundentei – in forma de corn acest simbol va aduce prosperitate purtătorului sau. Acesta va alunga, de asemenea, rivalitatea, suspiciunea și tradarea. Este recomandabil ca aceasta sa fie un cadou de la alta persoana pentru ca efectele sale sa fie mai puternice.

Delfinul – Este un talisman puternic, care ajuta la transformarea visurilor in realitate. Este  deasemenea un talisman excelent pentru persoanele care calatoresc pe mare, deoarece acesta ajuta in cazul celor care au rau de mare.

Sabia – este un talisman puternic pentru a rezolva problemele asociate cu legea și a asigura un tratament corect.

Soparla – este o amuleta folosita pentru a imbunatati vederea sau sa vindece bolile oculare.Elizabeth-Hurley-talismane
Leul – este un talisman care va va proteja împotriva pericolelor, in călătorii și pentru a evita bolile contagioase.

Luna – este o amuleta de fertilitate, dar, de asemenea, ajuta in cazul  problemelor de inegalitate, rivalitate, agresiune fizică, și  protectie a celor lipsiți de apărare .

Porumbelul – acest talisman aduce liniște, fericire și stabilitate purtătorului.El ajuta la evitarea  incendiilor  și impotriva fulgerului.Se recomandă ca acest farmec sa fie făcut din porțelan sau ceramică,

Pestele – aceasta este amuleta aduce  armonia care va oferi, de asemenea,  forța și energia necesară pentru a realiza toate obiectivele.

Citeste si:  Modele de geanta pentru barbati la moda

Piramida – piramida și triunghiul au fost întotdeauna simboluri ale puterii divine. Formele triunghiulare și piramidele sunt puternice pentru atragerea de energiei pozitive în aproape toate culturile din lume.

Varful de sageata – aceasta este o amuleta ideala pentru a ne distanța de resentimente. De asemenea, se spune că cel care poartă acest farmec va fi în măsură să impună autoritatea și de a obține victoria.

Creaturi magice – aceste amulete de creaturi mitice sau magice, cum ar fi elfi, zane, unicorni, sau salamandre sunt eficiente în atragerea abundentei, bogatiei si armoniei in casa. Se recomanda sa fie facute din rasina, portelan sau ceramica.
Soarele – talisman pentru toate lucrurile care tin de fertilitate, recolte bune, abundenta economica, fericire si noroc.

Tigrul in feng shui- este considerat un talisman puternic pentru noroc.

Elefantul in feng shui, elefantul este talisman foarte popular care simbolizeaza putere, fertilitate, demnitate, rabdare, intelepciune, longevitate si fericire si este desigur si un simbol al norocului. In feng shui, pe langa broasca norocoasa, elefantul este unul dintre cele mai apreciate simboluri de noroc.cadou de birou, trei elefanti cadou pentru barbati

Rinocerul– Este un remediu feng shui si un simbol de protectie. De multe ori este insotit de un elefant in reprezentarile feng shui pentru a potenta ideea de protectie.

Desigur exista si alte talismane si amulete norocoase pe care nu le-am mentionat in acest articol. Pentru a comanda cadouri feng shui cu semnificatii de bun augur, intra in magazinul nostru online la sectiunea Cadouri Feng shui si alege dintr-o multime de recomandari!

Citeste si:  Alimentatia corecta din timpul sarcinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *