Tacamuri argintate pentru botez Twinkle

cadou bebelusi tacamuri Twinkle

Set cadou de botez cu tacamuri argintate pentru botez Twinkle

Botezul unui copil este un moment special, o ocazie deosebita nu numai pentru bebelus dar si pentru parinti si invitatii care particia la ceremonie. Desi nu este obligatoriu, de obicei fiecare aduce un cadou de botez pentru bebelus.Un set de tacamuri argintate pentru botez este intotdeauna una dintre variantele preferate de cadouri pentru botez al celor care participa la acest eveniment religios.

set-furculitalingurita-cuti

Iata o alta idee de cadou de botez pe care o puteti folosi daca participati la un botez:

Set cadou de botez cu tacamuri de la Twinkle

Acest set cadou de botez cu tacamuri argintate se potriveste perfect pentru ocazia botezului si cu siguranta parintii si prietenii il vor aprecia.Setul cadou de botez include trei tacamuri :un cutitas, o furculita si o lingurita, toate argintate si decorate frumos.

set-tacamuri-twinkle

Set cadou de botez cu tacamuri placate cu argint de la Twinkle

Fiecare dintre cele trei tacamnuri argintate, cutitasul, furculita si lingurita sunt decorate la capete cu un ursulet dragut, un model decorativ destul de des intalnit la articolele de botez.De ce sa aleg un set de botez cu tacamuri de la Twinkle?

Tacamuri argintate pentru botez Twinkle

Este un set pe care chiar il poate folosi, nu este un cadou obisnuit, un obiect de decor cu care nu au ce face . Imi place ca fiecare cadou oferit sa aiba utilitate deaceea recomand acest set care pe langa faptul ca poate fi folosit, este pretios si bine lucrat. Calitatea cadourilor de botez de la Twinkle este binecunoscuta si apreciata.album foto primul anset bucla dintisor tacamuri baietel

Cadou pentru bebelusi baietel Juliana & Twinkle

Suport certificat tacamuri
Suport certificat tacamuri Twinkle cadou bebelusi Juliana
cadou bebelusi tacamuri Twinkle
Suport pentru certificat tacamuri si casetute mot si dintisor Twinkle cadou bebelusi Juliana

Valoarea deosebita a cadoului este data si de calitatea exceptionala a ambalajului.Setul pentru botez este frumos ambalat intr-un saculet alb iar eticheta Twinkle este prinsa cu fundita de satin alb.Cutia de cadou a setului este alba, pretioasa si este marcata cu litere argintii.

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Tacamuri si casetute mot si dintisor Twinkle cadou bebelusi Juliana
Pret
Lei 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *