Tablouri inspirationale pentru decor

Tablouri inspirationale pentru decor si o stare de spirit mai buna

Iti vom prezenta niste tablouri inspirationale pentru decor pe care le poti pune pe perete pentru un aspect decorativ deosebit si o stare de spirit buna!

Se spune ca puterea gandului este extraordinar de mare si ca atunci cand ne dorim ceva cu adevarat este minunat sa ne vizualizam cu ochii mintii deja detinand acel lucru mult dorit. Acest fapt este perfect adevarat si va spun asta din experienta proprie.

De multe ori mi s-a intamplat sa trec prin experiente la care, cu ceva timp in urma visam doar si sentimentul obtinerii a ceea ce iti doresti nu se poate descrie in cuvinte.

Ceea ce m-a ajutat pe mine foarte mult au fost citatele inspirationale. Imi place sa fiu inconjurata de tablouri inspirationale cu mesaje care ma fac mereu sa continui sa lupt pentru visul meu si care, desigur, ma ajuta sa am o gandire pozitva si o atitudine pe masura.

tablouri inspirationale

Mi-am dat seama ca cel mai bine este sa asez aceste tablouri cu citate care imi ofera o energie pozitiva intr-un loc care sa imi sara in ochi mereu.

Cele mai bune locuri sunt: pe perete in dormitor, deoarece dimineata cand ma trezesc voi citi mesajul si voi avea instant un zambet pe buze, pe hol, chiar cand intru in casa, pe un perete in bucatarie, deoarece petrec destul de mult timp acolo gatind si, nu in ultimul rand, in sufragerie pentru ca un tablou completeaza perfect decorul camerei.

Citeste si:  Dintisorii la bebelusi

Aceste tabouri inspirationale sunt perfecte pentru decorul casei

Tablouri inspirationale.

Tablou decorativ cu aspect vintage pentru perete acasa sau la birou. ”Live, laugh, love” – un sfat perfect, acceptat universal. Toti sunt de acord ca acesta este cel mai bun sfat pe care trebuie sa-l urmeze pentru a fi fericiti.

Tablouri inspirationale.

In general, aceste tablouri sunt realizate din lemn sau MDF si au fundalul vopsit intr-o culoare eleganta. Citatul iese frumos in evidenta si atrage toate privirile atat datorita insemnatatii lui, dar si datorita manierei elegante in care este scris.

Tablouri inspirationale.

Tablouri inspirationale.

Aceste tablouri cu citat inspirational pot fi si cadouri extraordinar de frumoase pentru cei dragi. Cu siguranta persoana careia doriti sa ii oferiti aceasta surpriza se va bucura enorm de mult sa o primeasca! Puteti gasi o multime de variante frumoase de tablouri chiar AICI.

Tablouri inspirationale.

Cuier de bucatarie metalic cu aspect decorativ deosebit.

Pentur a vedea si alte modele de tablouri si cuiere pentru chei, vizitati magazinul online eJuliana.ro, la sectiunea decoratiuni interioare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *