Tablouri inspirationale pentru o stare de spirit mai buna

Se spune ca puterea gandului este extraordinar de mare si ca atunci cand ne dorim ceva cu adevarat este minunat sa ne vizualizam cu ochii mintii deja detinand acel lucru mult dorit. Acest fapt este perfect adevarat si va spun asta din experienta proprie. De multe ori mi s-a intamplat sa trec prin experiente la care, cu ceva timp in urma visam doar si sentimentul obtinerii a ceea ce iti doresti nu se poate descrie in cuvinte. Ceea ce m-a ajutat pe mine foarte mult au fost citatele inspirationale. Imi place sa fiu inconjurata de tablouri inspirationale cu mesaje care ma fac mereu sa continui sa lupt pentru visul meu si care, desigur, ma ajuta sa am o gandire pozitva si o atitudine pe masura.

tablouri inspirationale

Mi-am dat seama ca cel mai bine este sa asez aceste tablouri cu citate care imi ofera o energie pozitiva intr-un loc care sa imi sara in ochi mereu. Cele mai bune locuri sunt: pe perete in dormitor, deoarece dimineata cand ma trezesc voi citi mesajul si voi avea instant un zambet pe buze, pe hol, chiar cand intru in casa, pe un perete in bucatarie, deoarece petrec destul de mult timp acolo gatind si, nu in ultimul rand, in sufragerie pentru ca un tablou completeaza perfect decorul camerei.

Tablouri inspirationale.

Tablouri inspirationale.

In general, aceste tablouri sunt realizate din MDF si au fundalul vopsit intr-o culoare eleganta. Citatul iese frumos in evidenta si atrage toate privirile atat datorita insemnatatii lui, dar si datorita manierei elegante in care este scris.

Tablouri inspirationale.

Tablouri inspirationale.

Aceste tablouri cu citat inspirational pot fi si cadouri extraordinar de frumoase pentru cei dragi. Cu siguranta persoana careia doriti sa ii oferiti aceasta surpriza se va bucura enorm de mult sa o primeasca! Puteti gasi o multime de variante frumoase de tablouri chiar AICI.

Tablouri inspirationale.

Tablouri inspirationale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *