Suport pentru sticla de vin cadou pentru un barbat

Suport pentru sticla de vin cadou pentru un barbat

Suport pentru sticla de vin cadou pentru un barbat pasionat de vinuri si accesorii pentru vin. Iti recomandam cateva modele de suporturi pentur sticlele de vin pe care le poti folosi chiar la tine acasa.

Orice cadou pe care il faci unui barbat trebuie sa aiba trei caracteristici de baza: sa fie inedit, sa fie simbolic si sa fie util. Ei bine, un suport de vin are toate aceste calitati care il transforma in cadoul potrivit pentru majoritatea barbatilor pe care ii cunosti.

Suport de vin bambus si pahare de vin
Suport pentru vin cu decor de bambus in forma de cal. Suport pentru sticla de vin cadou pentru un barbat
suport de vin din bambus palmier
Suport pentru sticla de vin cadou pentru un barbat

Licoarea bahica este una dintre cele mai apreciate bauturi de catre barbati, ea fiind savurata de mii de ani pe teritoriul tarii noastre si nu numai. De altfel, vinul este perfect integrat in obiceiurile noastre de consum.

Fie ca vorbim de ritualuri religioase, fie ca discutam de gastronomie, vinul isi pastreaza un rol esential care nu poate fi inlocuit de nicio alta bautura.
Astfel, suportul de vin se transforma intr-un accesoriu pe care orice barbat si-l doreste, iar daca nu il are inca, se va bucura cu siguranta sa-l primeasca sub forma de cadou de la o persoana draga.

suport de vin din bambus
Suport pentru sticla de vin cadou pentru un barbat
suport de vin din bambus palmier
Suport pentru sticla de vin cadou pentru un barbat

Desigur, un suport de vin pe care il oferi cuiva drept cadou trebuie sa aiba ceva special. In primul rand, partea de design este foarte importanta. La fel si materialul din care este construit suportul. Pe langa rolul practic pe care il are, suportul pentru vin pe care il oferi este menit sa joace un rol central ca element de decor in casa persoanei respective.

Citeste si:  Cadouri de anul nou

suport de vin din bambus elefant
Dupa cum se poate observa in aceste imagini, suporturile din bambus sunt de mare efect in momentul actual. Elementele si motivele diverse ale acestora sunt cele care te vor ghida in alegerea ta. Acorda-ti timp de gandire si selecteaza in functie de gusturile persoanei careia vrei sa-i faci cadoul.

suport de vin din bambus
Avantajul pe care il au suporturile pentru sticlele de vin fata de alte elemente de decor sub forma de accesorii este potrivirea cu orice tip de spatiu. Acestea pot infrumuseta aproape orice incapere, de la bucatarie, living room sau chiar dormitor pana la birou sau atelier de lucru.

Alte modele de cutie si suport pentru sticla de vin

Cutii de vin - cutii pentru sticla de vin cu desfacator

Cutie pentru sticla de vin

Alte modele de cutii pentru sticla de vin, gasesti, vizitand magazinul online eJuliana.ro, la sectiunea dedicata cadourilor pentru barbati.

 

Mini bar cu glob pamantesc cu bauturi
Mini bar cu glob pamantesc suport pentru sticle de vin si alte bauturi

rastel suport sticle de vin pian, Suport pentru sticla de vin cadou

Rastel, suport pentru sticle de vin decorat cu claviatura de pian pe partile laterale

suport sticle de vin

Viloncel cu aspect antichizat, suport pentru sticle de vin

Unde gasesti un suport pentru sticle si pahare?

In orice caz, sa-i oferi unui barbat un suport pentru sticla de vin cadou,  inseamna sa-i oferi un motiv in plus de a se mandri cu vinul cel mai pretios din colectia lui personala. Gaseste suportul de vin perfect si vei putea sa-i faci un cadou cu adevarat deosebit. Viziteaza magazinul online eJuliana, pentru a vedea mai multe modele de suporturi pentru sticle de vin!

Citeste si:  Paravane despartitoare si decorative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *