Suport pentru certificatul de nastere Juliana

suport pentru certificat bebelusi

Suport pentru certificatul de nastere placat cu argint din colectia Juliana

Unde pastrati certificatul de nastere al bebelusului?Intr-un dosar printre alte documente? Nu nu e bine!Un document pretios isi are locul intr-un suport pentru certificat pretios, placat cu argint.Colectia de cadouri de botez de la Juliana include cateva modele de suporturi pentru certificatul de nastere cu sau fara baza.

Album foto si suport pentru certificat de nastere-cadouri pentru prima zi de nastere

Stim ca suportul pentru certificatul de nastere este o idee de cadou pentru botez, relativ noua dar in acelasi timp, unul dintre cele mai cautate cadouri pentru bebelusi din colectia Juliana.

Suport pentru certificatul de nastere Bambino by Julianasuport-certificat-bambino-G

Suportul pentru certificatul de nastere placat cu argint este un ” best seller” in gama cadourilor pentru botez poate si pentru ca este personalizabil Cum se poate personaliza un suport pentru certificatul de nastere? E simplu.Il gravam.Mergeti la orice centru de gravura laser sau centru de cadouri personalizate care si graveaza si gata…Puteti grava numele sau initialele bebelusului.Si acest suport include un spatiu pentru gravare undeva in partea dreapta.

Suport pentru certificat de nastere cu baza

 suport-pentru-certificat-na

In magazinele Juliana gasiti mai multe modele de suporturi pentru certificatul de nastere precum  si alte idei de cadouri pentru botez.Unele dintre aceste suporturi pentru certificat vin in set cu cele doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor.Suport pentru certificat cadouri pentru nou nascutiSet casetute pentru prima bucla si primul dintisor tren cu pusculita colectia Juliana

Set cadou de botez cu cutiute pentru prima bucla si primul dintisor si suport pentru certificat de nastere .
Acest suport pentru certificatul de nastere este, de fapt, un tub metalic, placat cu argint, cu doua capacele la cele doua capete cu filet unde se pastreaza pretiosul document- certificatul de nastere.

Suport certificat tacamuriSuport pentru certifiatul de nastere cu baza si set de tacamuri Twinkle by Juliana.
Acest suport are cuvintele ”Birth Certificate” inscriptionate si poate fi oferit cadou  atat pentru baietel cat si pentru fetita.

Rama suport certificat su set pentru primul dintisor si prima bucla de par

Suportul pentru certificatul de botez face parte dintre cadourile utile care pot fi folosite o viata pentru a aminti de cel mai frumos moment al nasterii bebelusului.

Suport pentru certificatul de nastere simplu

Suport pentru certificatul de nastere, cadouri pentru nou nascutiSuportul de certificat de nastere este plcat cu argint si vine prezentat in cutie eleganta de cadou Juliana.

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 3 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Set tacamuri suport certificat de nastere Juliana
Pret
Lei 269

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *