Suport pentru certificat de nastere cadou botez

Suport pentru certificatul de nastere

Suport pentru certificat de nastere cadou de botez colectia Juliana

Am ales un suport pentru certificat de nastere ca idee inspirata de cadou de botez pe care il poti oferi atat pentru o fetita cat si pentru un baietel, cu ocazia crestinarii.

Botezul este unul dintre cele mai importante momente din viata noastra si frumusetea momentului depinde foarte mult si de atentia cu care este organizat. Multi considera botezul ca fiind numirea oficiala a copilului, chiar daca el a primit deja un nume legal si un certificat de nastere cu cateva luni inainte.
Alegerea unor cadouri pentru momentul botezului nu este atat de usoara cum am fi tentati sa credem la prima vedere.

Cadou pentru bebe de 1 an Juliana.ro, suport pentru certificat de nastere

Probabil ca sunt sute de lucruri pe care le putem cumpara pentru bebelus si pentru fericitii parinti cum ar fi:hainute, biberoane, canute, farfurioare, scaunele, etc.

Totusi, sa fim cinstiti, parintii probabil s-au gandit deja la toate acestea si de multe ori le au chiar inainte de nasterea micutului.
Si chiar daca nu le-au cumparat deja, va asigur ca majoritatea rudelor , prietenilor, familiei sau a celor care au fost invitati la botez s-a gandit sa cumpere asemenea lucruri.

set suport certificat baietel cadou intr-o prezentare speciala
Set suport pentru certificat de nastere pentru baietel

 

Unul dintre cele mai provocatoare momente ale viitorilor parinti este gasirea unui nume potrivit pentru copilul lor.Alegerea numelui copilului este de asemenea un moment foarte important in contextul botezului care urmeaza.

set suport certificat cadou intr-o prezentare speciala

Parintii bebelusului trebuie sa se gandeasca atunci cand aleg numele copilului sa evite diminutivele, posibilele viitoare porecle care ar putea deriva sau numele ridicole.

Suport pentru certificat cadou pentru botez
Pentru pastrarea certificatului de nastere sau de botez exista un suport pentru certificat care poate fi un cadou super inspirat pentru un copilas, cu ocazia botezului.

Cadouri de botez cu ursulet

Certificatul de nastere este un simbol al acestei ocazii speciale si reprezinta acel lucru valoros care trebuie pastrat cu mare grija.

suport pentru certificat bebelusi
Suport pentru certificat bebelusi

Acest suport pentru certificatul de nastere este placat cu argint si in cele mai multe cazuri este facut manual si gravat cu cuvintele:”Birth Certificate” .De obicei suportul este prezentat intr-o cutie speciala de cadou cu satin in interior.

suport pentru certificat bebelusi

Certificatul de nastere al copilasului merita un loc de onoara in casa fericitilor parinti si suportul pentru certificatul este tocmai cadoul ideal pentru botez.

suport pentru certificat bebelusi
Pentru cei care vor sa impresioneze si mai mult , pot grava numele copilului pe suportul pentru certificatul de nastere. Suportul pentru certificatul de nastere placat cu argint de la Juliana poate fi comandat din magazinul online ejuliana.ro la categoria Cadouri de botez.

suna comanda

Cadou argint bebe mot dintisor suport certificat nastere

Set cadou mot dintisor suport pentru certificat de nastere

Album botez suport certificat de nastere Juliana

Cadou de botez argintat Juliana

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 5 votes
Nume Brand
Bambino
Nume Produs
Suport pentru certificat bebelusi
Pret
Lei 139
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *