Statueta zeita Justitiei pentru birou, un cadou de colectie


Statueta zeita Justitiei pentru birou, un cadou de colectie pentru barbati

Statueta zeita Justitiei pentru birou, un cadou de colectie pentru barbati si mai ales pentru magistrati si colectionari de arta.
Statuia zeitei dreptatii infatiseaza o femeie legata la ochi, tinand o sabie in mana dreapta si talere in mana stanga. Are piciorul stang spirijinit pe o carte si un sarpe incolacit in jurul acesteia.
Cum a aparut simbolul justitiei si mai ales, care este intelesul acestui simbol? De ce aspira oamenii din aproape toate culturile catre acest simbol si concept universal?

Statueta zeita JustitieiStatueta reprezentand pe Zeita dreptatii

Simbolul dreptatii continua sa fie si astazi legatura dintre legea naturala si cea rationala. El incorporeaza cultura divinului cu dreptul inerent al individului la justitie. Mai mult de cat atat, simbolul se refera si la legatura dintre dreptate si responsabilitatea fiecarui individ in raport cu legea.

Statueta zeita JustitieiZeita dreptatii aspect de bronz patinat

Zeita Justitiei reprezinta cele mai inalte standarde si virtuti ale umanitatii la care trebuie sa ne raportam.

Cel mai adesea cunoscuta sub numele de zeita justitiei, statueta reprezentand o femeie legata la ochi este
un simbol al dreptatii inca din antichitate. Conceptul de justitie sau dreptate a capatat aceasta reprezentare in epoca Romana.Zeita dreptatii Justitiara

Cunoscuta si sub numele de zeita Themis, zeita dreptatii este legata la ochi pentru a simboliza obiectivitatea cu care trebuie sa opereze Justitia. Talerele se refera la argumentele si dovezile dupa care trebuie sa se ghideze judecatorul in stabilirea adevarului. Sabia este simbolul ratiunii si dreptatii in stabilirea si impunerea verdictului dat in fiecare caz. Faptele rele, reprezentate de catre sarpele incolacit la picioare,  sunt judecate in spiritul legii, simbolizate de cartea de la baza statuii.

Citeste si:  Rama pentru miri ca dar de nunta

Statueta zeita JustitieiStatueta zeita Justitiei din polirezin pictat manual

Pentru ca este mai mult decat un obiect decorativ, datorita acestor simboluri enumerate mai sus, statueta zeita Justitiei este o idee inspirata de cadou pentru magistrati dar si pentru barbati cu veleitati de  colectionari. Desi poate fi intalnita cu mici diferente in ceeace priveste baza sau anumite detalii secundare, statueta pastreaza aceleasi elemente foarte importante si anume, legatura la ochi, sabia, talerele, sarpele si cartea.

Statueta zeita Justitiei              Zetita dreptatii din polirezin pictat manual in nuante de bronz antichizat

Din punct de vedere al materialului din care este facuta statueta, avem piatra sculptata, bronz si polirezin turnat la rece. Acesta din urma este preferat pentru ca este mai putin costisitor si imita foarte bine piatra, bronzul sau lemnul.

Statueta zeita JustitieiStatueta zeita Justitiei din bronz 26cm inaltime Pret:369 lei

Statueta este realizata si decorata in asa fel incat sa para invechita, ca un adevarat obiect de colectie din trecut.

Pentru a comanda aceasta statueta de bronz, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon afisat mai jos sau vizitati magazinul online  ejuliana.ro!

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
3.5 based on 12 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Statueta zeita Justitiei
Pret
Lei 369
Disponibilitate
Pre-Order Only

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *