Simboluri feng shui de prosperitate

Simboluri feng shui de prosperitate

Simboluri feng shui de prosperitate si abundenta in casa ta. Cu totii dorim bunastare si bogatie in viata noastra.Pe langa o gandire care atrage abundenta, sunt cateva simboluri de bogatie si prosperitate pe care trebuie sa le avem in in casa pentru o viata implinita din acest punct de vedere.

Iata cateva dintre cele mai importante simboluri feng shui de prosperitate pe care ar trebui sa le stiti daca vreti ca sa aveti parte de ea in caminul dvs:
Bambusul– Florile si plantele decorative si bambusul-Despre plantele care cresc rapid se spune ca aduc noroc de bani si bunastare.Bambusul este o planta care atunci cand iese din pamant creste rapid si deaceea este considerat un simbol de noroc.casa-flori-plante-

Flori si plante verzi in living

Este bine sa avem ghivece cu flori si plante verzi in casa pentru ca si ele sunt simbol de bogatie care creste.Atentie insa, nu amplasati plante in dormitor pentru ca aduc multa energie si va vor impiedica sa va relaxati.
Lemnul este si el important pentru prosperitate .Astfel aveti nevoie in casa de obiecte din lemn sau din bambus sau imagini sau culori reprezentand lemnul.

paravan-decorativ-prosperitate Simboluri feng shui de prosperitate
Simboluri feng shui de prosperitate

Paravan decorativ imprimat cu simbolul prosperitatii si bambus verde.

Fantana feng shui– Apa este simbolul banilor in feng shui.Aveti nevoie de simboluri si imagini cu apa curgatoare amplasate in zona bogatiei.Este important de retinut insa ca apa in miscare este unul dintre cele mai eficiente remedii feng shui pentru prosperitate si deaceea se recomanda amplasarea unei fantani feng shui in casa sau biroul dvs.

Citeste si:  Decor cu mobila clasica

fantana-feng-shui-buddha-auFantana de apa cu Buddha Auriu

Corabia bogatiei– Multi cred ca o corabie orientata catre interior si umpluta cu monezi, pepite si pietre semipretioase este un simbol de noroc si o amplaseaza pe birou sau in casa lor.
Vasul bogatiei– Un cos sau un bol umplut cu monezi, pepite si pietre semipretioase este considerat un simbol al abundentei si deasemenea este tinut in casa.
Clopoteii de vant-Obiecte care se afla in miscare precum steagurile sau clopoteii de vant.Clopoteii de vant isi au locul in casa celor care doresc abundenta.

clopotei-vant-metal

Clopotei de vant din metal auriu

Citrinul-Pietrele semipretioase precum ametistul sau citrinul sunt considerate simboluri de abundenta si prosperitate.De secole, citrinul este considerat piatra bogatiei datorita culorii sale aurii.
Bijuteriile-Mai mult, in feng shui, bijuteriile si obiectele de valoare in general, reprezinta bogatia si aduc si mai multa bunastare celor care le detin.

broasca norocoasa cu trei picioareRemedii si amulete norocoase in feng shui

Broasca raioasa. Broasca raioasa este considerata un remediu feng shui de noroc, abundenta si bogatie. Amplaseazao broasca raioasa cu bani de metal in zona prosperitatii din casa ta!

glob-pamantesc-placat-cu-auGlob pamantesc placat cu aur si cristale Swarovski in cutie de cadou purpurie.

Culorile-Cateva culori simbolizeaza bogatia si trebuie sa le cunoastem pentru a le include in ideile noastre de decor pentru casa.Verde, purpuriu, rosu si auriu sunt culori care reprezinta bogatia si bunastarea.

Citeste si:  8 lucruri de care femeile puternice nu-si fac griji

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *