Set periuta si pieptene si rama pentru primul an

cadouri pentru bebelusi, perie si pieptene idei de cadouri pentru botez juliana, set de perie si pieptan cadou pentru bebelus

Set periuta si pieptene si rama pentru primul an colectia Juliana

Botezul este o ocazie speciala care merita o atentie speciala iar cadourile nu fac exceptie. Pentru ca stim ca vrei sa oferi cele mai frumoase si mai inspirate cadouri de botez, vrem sa iti facem cateva recomandari care te vor ajuta. Astazi vrem sa va prezentam un set periuta si pieptene si o rama pentru primul an ca idei de cadouri de botez din colectia Juliana.

idei de cadouri inspirate pentru bebelusi

Nu este o rama obisnuita pentru bebelusi, este o rama foto pentru primul an.Am putea sa o numim rama foto multipla pentru primul an pentru ca mai multe ”rame foto”, sau mai multe spatii pentru fotografii asezate int-o forma ovala incercuiesc spatiul pentru fotografie din centru.

Set periuta si pieptene, Cadou pentru bebe de 1 an Juliana.ro

Rama foto pentru primul an si set cadou de botez cu periuta si pieptene

Puteti oferi cadou de botez in aceasta combinatie sau separat.Rama foto pentru primul anisor este placata integral cu argint.Rama foto este decorata cu imaginea  unui castel iesit in relief ale carui ferestre sunt spatii unde se pot pune fotografiile bebelusului.Spre deosebire de ramele foto pentru primul an care au spatiile pentru fotografii dispuse in forma ovala, aici acestea sunt dispuse in locul unde vin ferestrele unui castel.Castelul medieval ne aminteste de povestile cu printi si printese, iar micul print sau mica printesa merita sa primeasca un astfel de cadou de botez.Adaugati un set de botez cu periuta si pieptene si veti avea un  cadou de botez gata pentru a fi oferit la fericitul eveniment.

Cadou pentru bebe de 1 an Juliana.ro

Rama foto pentru primul anisor, set cadou de botez cu periuta si pieptene si suport pentru certificatul de botez.

Daca doriti sa oferiti un cadou mai consistent, adaugati la rama foto pentru primul an, un set cu periuta si pieptene si un suport pentru certificatul de botez. Fiecare dintre cele trei idei de cadouri de botez este placat cu argint.

Album foto de botez si rama primul an

Rama foto pentru primul anisor este placata cu argint in doua tonuri.In jurul spatiilor rotunde pentru fotografii si imaginile care decoreaza rama, avem argint lucios iar pe fundal este placata cu argint mat. Fiecare spatiu este destinat unei fotografii care corespunde fiecare luni din primul an iar in acentru, spatiul mai mare de forma ovala, este destinat fotografiei bebelusului, de la botez.

Cadou pentru bebe de 1 an Juliana.ro

Cu siguranta aveti multe fotografii facute bebelusului la botez asa ca aveti de unde alege pe cea mai frumoasa!Idea de cadouri de botez include si un suport pentru certificatul de botez din colectia Juliana care este placat si el cu argint. Suportul pentru certificatul de botez poate fi personalizat cu numele bebelusului.Exista un spatiu special destinat pentru personalizare unde se poate grava numele baietelului sau al fetitei.

Cadou pentru bebe de 1 an Juliana.ro

Cadoul inspirat pentru botez include si un set cu periuta si pieptene, ambele placate cu argint.Setul cu periuta si pieptene este un cadou de botez foarte inspirat  dar poate fi oferit si de ziua numelui sau la aniversarea primului anisor. Sunt produse de calitate placate cu argint iar perisorii periutei sunt foarte fini si moi. Sunt mai multe modele de seturi cu periuta si pieptene cu cutii de ambalaj diferite desi ele seamana foarte mult intre ele.

  Cadouri pentru bebelusi, cadou pentru bebelus suport de certificat perie si pieptan

Set periuta si pieptene si uport pentru certificatul de nastere argintat din colectia Bambino by Juliana

Cadou rama primul an bucla dintisor

Cadou bebelusi botez set Juliana

Album Twinkle rama primul an argintata

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Periuta si pieptene, suport pentru certificat si rama primul an
Pret
Lei 317

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *