Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple


Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple

Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple in cutie originala Borui, o idee de cadouri pentru fumatori, barbati si femei. Cand este ziua de nastere sau ziua onomastica a unui prieten sau a cuiva drag din familie, ne gandim ce cadou sa-i oferim. Pentru a alege un cadou inspirat, ne gandim la preferintele sale si la lucrurile care ii fac placere. Daca este fumator sau fumatoare, cu siguranta, fumatul este un obicei care ii face  placere.

set cadou cu scrumiera si bricheta idei de cadouri pentru fumatoriSet cadou pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple auriu

Daca esti si tu fumator/fumatoare, probabil iti va fi mult mai usor sa alegi ceva legat de fumat decat unei persoane care nu fumeaza.  Noi ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri pentru fumatori care isi petrec mult din timpul de la serviciu, intr-un birou. Setul cu bricheta si scrumiera este recomandabil si pentru pentru biroul de acasa.

Cadouri pentru fumatori Borui si Lacoste

Setul pentru fumatori ”Apple” este o idee interesanta de cadou atat pentru un fumator cat si pentru o fumatoare pentru vine prezentat in cutie originala de cadou. Suplimentar, puteti folosi hartie de ambalat cadouri pentru ca surpriza sa fie deplina.

Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple

Scrumiera de birou in forma de mar auriu BoruiSet pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model AppleSetul include o bricheta si o scrumiera metalica aurie in forma de mar model Apple. Bricheta, si ea in forma de mar, are flacara antivant. Bricheta antivant functioneaza prin apasarea coditei ”marului”.

Citeste si:  Cadouri simbolice pentru barbati

Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple

Scrumiera de birou in forma de mar Apple Borui

Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model AppleComandati un set cadou pentru fumatori cu bricheta si scrumiera in forma de mar model Apple de la Borui, vizitand magazinul online ejuliana.ro !

Idei de cadouri pentru barbati care contin un set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple

 

Cadouri pentru barbati Lacoste Vespa si Borui

Cadouri pentru barbati Vespa Lacoste

In limita stocului la furnizor, oricare dintre aceste seturi pentru fumatori pot fi precomandate. Confirma stocul la numarul de telfon de mai jos sau viziteaza magazinul online ejuliana.ro!

Pentru a ridica produsele din magazinul Juliana din bulevardul Ferdinand 103 , sector 2, Bucuresti, va rugam sa sunati la numarul de telefon afisat mai jos: 0785232325

Comanda acum: 0785232325!
Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 3 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Set bricheta scrumiera Apple auriu
Pret
lei 119

Un comentariu pentru “Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple

  1. Adelina spune:

    Bună.As dori sa stiu prețul setului pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple aurie. Si daca il mai aveti in cat timp puteti sa l livrati. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *