Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple

Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple in cutie originala Borui, o idee de cadouri pentru fumatori, barbati si femei. Cand este ziua de nastere sau ziua onomastica a unui prieten sau a cuiva drag din familie, ne gandim ce cadou sa-i oferim. Pentru a alege un cadou inspirat, ne gandim la preferintele sale si la lucrurile care ii fac placere. Daca este fumator sau fumatoare, cu siguranta, fumatul este un obicei care ii face  placere.

set cadou cu scrumiera si bricheta idei de cadouri pentru fumatoriSet cadou pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple auriu

Daca esti si tu fumator/fumatoare, probabil iti va fi mult mai usor sa alegi ceva legat de fumat decat unei persoane care nu fumeaza.  Noi ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri pentru fumatori care isi petrec mult din timpul de la serviciu, intr-un birou. Setul cu bricheta si scrumiera este recomandabil si pentru pentru biroul de acasa.

Setul pentru fumatori ”Apple” este o idee interesanta de cadou atat pentru un fumator cat si pentru o fumatoare pentru vine prezentat in cutie originala de cadou. Suplimentar, puteti folosi hartie de ambalat cadouri pentru ca surpriza sa fie deplina.

Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple

Scrumiera de birou in forma de mar auriu BoruiSet pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model AppleSetul include o bricheta si o scrumiera metalica aurie in forma de mar model Apple. Bricheta, si ea in forma de mar, are flacara antivant. Bricheta antivant functioneaza prin apasarea coditei ”marului”.

Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple

Scrumiera de birou in forma de mar Apple Borui

Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model AppleComandati un set cadou pentru fumatori cu bricheta si scrumiera in forma de mar model Apple de la Borui, vizitand magazinul online ejuliana.ro !

In limita stocului la furnizor, oricare dintre aceste seturi pentru fumatori pot fi precomandate.

Pentru a ridica produsele din magazinul Juliana din bulevardul Ferdinand 103 , sector 2, Bucuresti, va rugam sa sunati la numarul de telefon afisat mai jos:

suna magazin Juliana Ferdinand

 

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera model Apple
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *