Set de perie si pieptan cadou pentru bebelus Juliana

Surprinde-i pe proaspetii parinti in mod placut oferindu-le un set de perie si pieptan cadou pentru bebelus, elegant si rafinat. Sunt sigura ca atunci cand primesti o invitatie la un botez te gandesti deja la cadoul pe care urmeaza sa il oferi proaspetilor parinti. Sa alegi un cadou de botez potrivit nu este intocmai usor, iar varianta banilor parca nu mai suna asa de bine, fiind un gest total lipsit de inspiratie. Personal, imi place sa daruiesc mereu lucruri deosebite care atrag atentia prin ceva special. In acest caz, optiunea mea ar fi un set de perie si pieptan cadou pentru bebelus. Am o multime de motive pentru care sa aleg acest cadou deosebit.

cadouri pentru bebelusi, perie si pieptene idei de cadouri pentru botez juliana, set de perie si pieptan cadou pentru bebelus

De ce as alege un set de perie si pieptan cadou pentru pentru bebelus?

In primul rand, datorita unicitatii acestui set. Cine s-ar mai gandi sa ofere un astfel de cadou deosebit? Cu siguranta vei fi apreciat pentru faptul ca te-ai gandit la un dar cu totul si cu totul special. Atat pieptanul, cat si peria de par sunt placate cu argint. Cele doua obiecte au o eleganta deosebita, iar felul in care vin ambalate ofera un plus de rafinament.

Set de perie si pieptan cadou pentru bebelus.

Setul de perie si pieptan pentru bebelus vine ambalat intr-o cutie simpatica de cadou. Cutia este decorata cu un ursulet si un iepuras, care fac acest cadou si mai special. Peria si pieptanul au si un saculet de protectie realizat din material textil. Datorita pretiozitatii lor, aceste obiecte trebuie sa fie pastrate intr-un mod cat mai sigur, iar cutia de cadou ofera protectia de care este nevoie.

set cadou cu perie si pieptene idei de cadouri pentru botez juliana, set de perie si pieptan cadou pentru bebelus

Atunci cand copilasul va creste mare va avea aceste cadouri drept amintiri frumoase din ziua cea mare a botezului. Acest set de perie si pieptan cadou pentru bebelus va fi apreciat de catre copilas cand va fi mare si va descoperi cutia cu comori si amintiri oferita cu mult drag la botez.

Set de perie si pieptan cadou pentru bebelus

Set de perie si pieptan cadou pentru bebelus Bambino

Set de perie si pieptan cadou pentru bebelus

Cadoul se poate comanda vizitand magazinul online ejuliana.ro sau sunand la numarul de telefon afisat mai jos.

suna comanda

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Set de perie si pieptan cadou pentru bebelus
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *