Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta


Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta in cutie de cadou

Set de birou pentru fumatori  cu scrumiera si bricheta in cutie de cadou Honest. Pentru fumatori, un set cu scrumiera si bricheta pentru birou este util, mai ales daca isi petrec o mare parte din timp in birou.

De ce este util un set de birou cu bricheta si scrumiera? Fumatorii stiu asta deja. Nefumatorii au cu siguranta, prieteni fumatori care stiu si ei asta. Daca esti fumator, il poti lua pentru tine sau pentru a-l oferi drept cadou. Poti achizitiona un astfel de set pentru a-l oferi cadou celor care fumeaza, mai ales barbatilor care petrec o mare parte din timpul lor de la serviciu in biroul personal.   Cu ocazia sarbatorilor, dar mai ales cu ocazia zilei de nastere sau onomastice, un barbat fumator va fi bucuros daca va primi un set Honest cu bricheta si scrumiera ca cel prezentat mai jos.

Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta

Setul de birou cadou pentru fumatori include o scrumiera metalica cu patina, imbracata sau acoperita la exterior, cu piele ecologica de culoare maron.


Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta

Cu siguranta, veti gasi si alte ocazii potrivite pentru a oferi un astfel de cadou celor dragi, prietenilor, colegilor de serviciu, sefului sau celor din familie care fumeaza.

Set de birou pentru fumatori bricheta

Bricheta este imbracat in piele ecologica maro, embosata cu un model de pasarea Phoenix.

Citeste si:  Idei deosebite de cadouri pentru sotie

Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta

Bricheta imbracata in piele ecologica cu cusatura in contrast este reincarcabila si flacara este reglabila

Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta

Bricheta metalica are flacara antivant, perfecta pentru aprindere si in exterior

Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta

Cutie de cadou originala Honest, cutie neagra cu capac rosu deschis

Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birouSetul de birou pentru fumatori vine prezentat in cutie de cadou neagra cu capac rosu din colectia Honest. Atat scrumiera cat si bricheta au spatiu creat special in interiorul cutiei, astfel incat sa stea fixate, pe timpul transportului.

Pentru comenzi online cu expediere prin curier rapid, vizitati magazinul online ejuliana.ro la categoria Cadouri pentru fumatori

Ne poti contacta telefonic la numarul de telefon afisat mai jos pentru a comanda sau precomanda direct din magazinul fizic Juliana din Bulevardul Ferdinand 103, sector 2 Bucuresti.

suna magazin Juliana Ferdinand

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Set pentru fumatori pentru birou cu scrumiera si bricheta Honest
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *