Set cadou pentru ea de la Grace ColeSet cadou pentru ea de la Grace Cole

Set cadou pentru ea de la Grace Cole, idei inspirate si recomandari de cadouri utile petnru femei din colectiile de cosmetice de la eJuliana, magazin Bucuresti.

Deoarece femeile sunt prinse, de cele mai multe ori, în rutina zilnică, un spa acasa, un rasfăţ aşa cum se cuvine este absolut necesar.


Măcar o dată pe saptamană este recomandată o pauză binemeritată de la tot ceea ce ţine de muncă, pentru a ne concentra, în mod special pe îngrijirea corpului. In acest fel, corpul va fi învăluit într-o stare de spirit reconfortantă.

Tocmai deaceea va recomandam acest set cadou pentru ea de la Grace Cole, cu aroma de trandafiri englezesc, care va poate aduce exact acea stare de spirit reconfortanta de care aveti nevoie.

Set cadou cosmetice cu aroma de trandafir
Set cadou pentru ea de la Grace Cole

Un mic spa la tine acasă!

Setul de cadou pentru ea de la Grace Cole pentru baie, cu aromă de trandafiri, este potrivit pentru un mic spa la tine acasă! Trandafirul, simbolul senzualităţii şi al feminităţii, este folosit în produsele cosmetice, nu doar pentru beneficiile sale, ci şi pentru parfumul său plăcut.

Set cadou cosmetice cu aroma de trandafir
Set cadou pentru ea de la Grace Cole

Trandafirul îţi oferă plăcerea de a-ţi învălui corpul într-un parfum delicat şi suav. Acest minunat set cadou de baie de la Grace Cole este format din: gel de duş, loţiune pentru corp, sare de baie, sare de baie efervescentă şi un mic prosopel.cadouri pentru fete cochete, set cadou pentru ea

Citeste si:  Cum purtam o pereche de cercei de seara?

Set cadou Grace Cole cu lotiuni de corp si o pereche de papuci pufosi

set cadou pentru eaSet cadou pentru ea cu aroma de trandafiri englezesc Grace Cole

Viziteaza magazinul online pentru a comanda cosmetice si a vedea si alte recomandari de cadouri pentru femei! Alege seturi cadou de cosmetice si alte recomandari din colectiile Juliana. Suna la numarul de telefon al magazinului pentru confirmarea stocului!

suna comanda

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Set cadou pentru ea de la Grace Cole
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *