Set cadou pentru ea de la Grace Cole

Deoarece femeile sunt prinse, de cele mai multe ori, în rutina zilnică, un spa acasa, un rasfăţ aşa cum se cuvine este absolut necesar. Măcar o dată pe saptamană este recomandată o pauză binemeritată de la tot ceea ce ţine de muncă, pentru a ne concentra, în mod special pe îngrijirea corpului. In acest fel, corpul va fi învăluit într-o stare de spirit reconfortantă.

Tocmai deaceea va recomandam acest set cadou pentru ea de la Grace Cole, cu aroma de trandafiri englezesc, care va poate aduce exact acea stare de spirit reconfortanta de care aveti nevoie.

Set cadou cosmetice cu aroma de trandafir

Un mic spa la tine acasă!

Setul de cadou pentru ea de la Grace Cole pentru baie, cu aromă de trandafiri, este potrivit pentru un mic spa la tine acasă! Trandafirul, simbolul senzualităţii şi al feminităţii, este folosit în produsele cosmetice, nu doar pentru beneficiile sale, ci şi pentru parfumul său plăcut.

Set cadou cosmetice cu aroma de trandafir

Trandafirul îţi oferă plăcerea de a-ţi învălui corpul într-un parfum delicat şi suav. Acest minunat set cadou de baie de la Grace Cole este format din: gel de duş, loţiune pentru corp, sare de baie, sare de baie efervescentă şi un mic prosopel.

set-cadou-cosmetice-grace-cole-absolute-renewalSet cadou pentru ea cu aroma de trandafiri englezesc Grace Cole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *