Set cadou Azzaro Duo pentru femei


Set cadou Azzaro Duo parfumuri pentru femei de la Juliana

Set cadou Azzaro Duo pentru femei de la Juliana

Astazi am ales sa va prezentam un set cadou Azzaro Duo, un cadou frumos pentru femei de la Juliana pe care v-il recomandam cu placere.

lensa.ro

In primul rand, cutia in care vine prezentat setul cadou Azzaro Duo, este una deosebita. Este o cutie eleganta, rotunda aurie, forma din doua parti care ne amintesc de yin si yang. Cele doua parti se unesc foarte frumos cu magneti astfel incat cele doua devin una singura.

Haideti sa aruncam o privire in interiorul cutiilor!

In prima cutie se afla parfumul pentru femei care are o forma deosebita si o culoare frumoasa, un auriu elegant. Sticla de parfum de la Azzaro Duo este delicata, perfecta pentru a fi folosit acasa. In cea de-a doua cutie care formeaza intregul,se afla tot acelasi parfum, intr-o masura mai mica, un parfumel dragut de purtat in geanta. Sticla de parfum mica este ideala pentru a fi purtata in geanta oriunde, la serviciu, la plimbare, in vacanta, mai ales cand mergem in calatoriu. Tocmai pentru a nu ocupa un spatiu mare in valiza sau geamantan, preferam varianta mica a parfumului pentru femei de la Azzaro.

Set de cadou Azzaro Duo pentru femei. Set cadou Azzaro duo
Set cadou Azzaro duo
Set de cadou Azzaro Duo pentru femei.
Set cadou Azzaro duo

Set de cadou Azzaro Duo pentru femei.

Parfum Azzaro Duo pentru barbati

Setul Azzaro Duo include si un parfum pentru barbati. Nici barbatii nu au fost neglijati pentru ca in acest set cadou de la Azzaro Duo,  gasim si un parfumel pentru barbati. Acest set poate fi oferit cadou unui cuplu, cadou cu ocazia aniversarii sau cadou pentru ea, pentru ca este evident cine este avantajat in acest caz.

Citeste si:  Cum combini hainele cu accesoriile?

Viziteaza magazinul nostru online sau mergi la magazinul fizic Juliana, pentru a achizitiona setul de parfumuri recomandat. Nu garantam disponibilitatea stocului intodeauna deaceea iti recomandam sa ne contactezi telefonic.

Pentru a confirma disponibilitatea in stoc a setului cadou de la Azzaro Duo, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0785 232 325 ! Deasemenea, ne puteti vizita online pe ejuliana.ro la sectiunea Parfumuri pentru femei.

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Set cadou Azzaro Duo
Vot
51star1star1star1star1star
lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *