Servieta de piele pentru barbati

Servieta de piele pentru barbati, o idee minunata de cadouri.

Servieta de piele pentru barbati a devenit o necesitate  dar si un accesoriu de stil. Multi barbati poarta o servieta de piele la birou. Barbatii ar trebui sa fie mai atenti cu acest accesoriu care-i face sa arate bine.
Oamenii de afaceri, avocatii, inginerii, medicii, arhitectii si multi alti profesionisti poarta o astfel de servieta pentru documente si dosare dar si obiecte personale.

Servieta de piele, Servieta de piele pentru barbati
Servieta de piele pentru barbati

Motivul pentru care servietele de piele sunt la moda de foarte mult timp este pentru ca ele sunt la fel de utile si acum.
Sunt multe modele de serviete pe piata dar cele mai rezistente si amai aratoase sunt cele facute din piele din Italia care isi pastreaza calitatea indiferent de vreme.
Servietele de piele au de obicei doua  sau trei compartimente interioare si spatiu pentru chei , telefon, tableta,portofel etc.

Servieta de piele
O servieta de piele buna trebuie sa fie incapatoare , sa se inchida bine ( e important sa fie sigura dar sa nu aiba foarte multe incuietori si catarame) si sa nu fie foarte grea.
Este deasemenea important ca servieta sa aiba si bareta detasabila pentru a putea fi purtata confortabil si pe umar.
O servieta inseamna o mica investitie dar daca vrei un produs de calitate care sa reziste atunci va trebui sa cheltui putin mai mult.

Cum se poarta o servieta de piele?

Pentru ca se poarta cu o tinuta ”office” servieta poate fi asortata. Nu o poti purta cu orice tip de vestimentatie.
Servietele din piele se asorteaza cu pantofi si curea din piele intotdeauna.
Ideal este sa porti si un portofel din piele de aceeasi culoare sa mai bine de aceeasi nuanta. O servieta maron ”da”  bine cu un costum maron, bleumarin sau gri.

Citeste si:  Cadouri haioase cu citate amuzante
costum de haine pentru barbati, Servieta de piele pentru barbati
Servieta de piele pentru barbati

Culorile unei serviete trebuie sa fie ori neagra ori maron. Este recomandabil sa ai doua serviete una neagra si una maron astfel ca le vei putea purta alternativ in functie de tinuta.
Puteti face cadou o astfel de servieta de piele sefului, partenerului de afaceri, medicului, inginerului sau avocatului cu care lucrati si nicodata nu veti da gres.servieta-de-piele-maron-inc

Pentru a comanda o borseta sau o servieta de piele pentru barbati, vizitati magazinul nostru online eJuliana, la sectiunea dedicata pentru barbati!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Servieta de piele pentru barbati
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *