Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nuntaCum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta

De ce este sedinta foto de nunta atat de importanta? Pentru ca nunta este unul dintre cele mai importante momente ale vietii. Atat pentru femei, cat si pentru barbati, toti doresc sa pastreze peste ani amintirea acestui moment special.

Desi este posibil ca organizarea acestui eveniment sa fie stresanta si obositoare, este important sa iti faci putin timp pentru a realiza o sedinta foto.


Ce trebuie sa stii despre sedinta foto?

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta
Atunci cand realizezi o sedinta foto de nunta este bine sa ai in vedere elementele principale pe care aceasta le presupune. Iei in considerare locatia, alegerea celui mai potrivit fotograf, alegerea tinutei. Sa nu uiti nici de alte detalii, chiar daca par neimportante!

 

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta

Locul ales este important

”Locatia” este foarte importanta atunci cand realizezi o sedinta foto de nunta. Decorul poate face diferenta de cele mai multe ori.

E bine de stiut, cu atat mai mult daca alegi sa realizezi fotografiile in aer liber. Momentul cand se fac fotografiile in aer liber este important.

Daca alegi sa realizezi sedinta foto intr-o gradina botanica, trebuie sa ai in vedere faptul ca acesta este un loc public. Aici vor fi prezenti si alti oameni, pe care probabil nu doresti sa ii surprinzi in fotografii.

Citeste si:  Cadouri de nunta inspirate care fac diferenta

Este indicat sa alegi o zi a saptamanii in care majoritatea oamenilor lucreaza, de exemplu miercuri, astfel incat sa te asiguri ca locatia nu va fi aglomerata.

De asemenea, ora la care se vor realiza fotografiile este importanta pentru calitatea si luminozitatea acestora. Acest lucru va fi stabilit alaturi de fotograf.

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta
Tinuta

Tinuta pe care o vei purta la sedinta foto poate fi compusa chiar din costumul de mire, respectiv rochia de mireasa. Viitoarea mireasa poate tine in mana un buchet de flori in timpul realizarii fotografiilor. Buchetul fiind unul dintre simbolurile centrale ale tinutei unei mirese, el este esential in poze.

Pentru sedinta foto, viitoarea mireasa isi poate coafa parul in bucle lejere sau poate apela la un stilist pentru a crea o coafura asemanatoare cu cea pe care doreste sa o aiba chiar in ziua nuntii.

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta

Machiajul

Machiajul miresei este foarte important si desavarseste intreaga tinuta, aducand un plus de valoare calitatii fotografiilor.

Daca apelezi la un make-up artist pentru machiaj, tine cont de urmatorul lucru! Este important ca acesta sa stie care este locatia in care se vor realiza fotografiile. Machiajul special pentru fotografii trebuie adaptat luminozitatii si factorilor externi.

De exemplu, pentru fotografii realizate in interiorul unui studio foto, se vor folosi culori mai intense, spre deosebire de machiajul pentru exterior. Acesta va fi lejer si cat mai natural.

Citeste si:  Cadourile de Craciun pentru cei dragi transmit emotii

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta

Toate accesoriile de nunta sunt importante

Desi am vorbit mai mult despre mireasa, mirele este la fel de importanta pentru acest moment. Aceste detalii sunt valabile pentru ambii miri.

Nu neglija detaliile mici, precum pantofii, bijuteriile sau alte accesorii, pentru ca acestea sunt elementele care vor desavarsi intregul ansamblu al fotografiilor.

Umbrela si evantai de dantela crem vintage
Umbrela si evantai de dantela crem vintage

Umbrela si evantai de dantela

Umbrela si evantai de dantela

Evantaiul si umbrela din dantela vintage fac parte dintre accesoriile perfecte pentru obtinerea unor fotogtafii de efect.

Asadar, atunci cand realizezi o sedinta foto de nunta, este recomandat sa acorzi atentie detaliilor si sa colaborezi cat mai eficient cu specialistii care te vor ajuta sa arati minunat in acea zi.

Achizitioneaza o umbrela de dantela si un evantai pentru sedinta foto!

suna comanda, Cadouri pentru barbati idei
Umbrela de dantela cu aspect vintage
Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Umbrela si evantai de dantela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *