Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta


Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta

Pentru ca nunta este unul dintre cele mai importante momente ale vietii, atat pentru femei, cat si pentru barbati, cu totii ne dorim sa pastram peste ani amintirea acestui moment special. Desi este posibil ca organizarea acestui eveniment sa fie stresanta si obositoare, este important sa iti faci putin timp pentru a realiza o sedinta foto de nunta.

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta
Atunci cand realizezi o sedinta foto de nunta este bine sa ai in vedere elementele principale pe care aceasta le presupune, adica locatia, alegerea celui mai potrivit fotograf, alegerea tinutei, dar sa nu uiti de detalii, chiar daca par neimportante.
Locatia

lensa.ro

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta
Locatia este foarte importanta atunci cand realizezi o sedinta foto de nunta, cu atat mai mult daca alegi sa realizezi fotografiile in aer liber. Daca alegi sa realizezi sedinta foto de nunta intr-o gradina botanica, trebuie sa ai in vedere faptul ca acesta este un loc public in care vor fi prezenti si alti oameni, pe care probabil nu doresti sa ii surprinzi in fotografii. Este indicat sa alegi o zi a saptamanii in care majoritatea oamenilor lucreaza, de exemplu miercuri, astfel incat sa te asiguri ca locatia nu va fi aglomerata. De asemenea, ora la care se vor realiza fotografiile este importanta pentru calitatea si luminozitatea acestora, insa acest lucru va fi stabilit alaturi de fotograf.

Citeste si:  Potcoava de nunta, un cadou pentru miri cu noroc

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta
Tinuta
Tinuta pe care o vei purta la sedinta foto de nunta poate fi compusa chiar din costumul de mire, respectiv rochia de mireasa. Viitoarea mireasa poate tine in mana un buchet de flori in timpul realizarii fotografiilor, buchetul fiind unul dintre simbolurile centrale ale tinutei unei mirese. Pentru sedinta foto de nunta, viitoarea mireasa isi poate coafa parul in bucle lejere sau poate apela la un stilist pentru a crea o coafura asemanatoare cu cea pe care doreste sa o aiba chiar in ziua nuntii.

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta

Machiajul
Machiajul miresei este foarte important si desavarseste intreaga tinuta, aducand un plus de valoare calitatii fotografiilor. Daca apelezi la un make-up artist pentru machiaj, este important ca acesta sa stie care este locatia in care se vor realiza fotografiile, pentru ca machiajul special pentru fotografii trebuie adaptat luminozitatii si factorilor externi. De exemplu, pentru fotografii realizate in interiorul unui studio foto, se vor folosi culori mai intense, spre deosebire de machiajul pentru exterior, care va fi lejer si cat mai natural.

Cum sa arati cel mai bine la sedinta foto de nunta
Nu neglija detaliile mici, precum pantofii, bijuteriile sau alte accesorii, pentru ca acestea sunt elementele care vor desavarsi intregul ansamblu al fotografiilor.
Asadar, atunci cand realizezi o sedinta foto de nunta, este recomandat sa acorzi atentie detaliilor si sa colaborezi cat mai eficient cu specialistii care te vor ajuta sa arati minunat in acea zi.

Citeste si:  Simboluri feng shui de prosperitate
Sumar
product image
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Umbrela de dantela
Pret
Lei 129
lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *