Sedinta foto inedita cu evantai si umbrela din dantelaEvantai si umbrela din dantela – accesorii inedite, care vor oferi un plus de unicitate fotografiilor de nunta

Nunta este, cu siguranta, unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu. Este momentul special, dar, in acelasi timp si unic, in care cei doi indragostiti isi spun DA, avandu-i in jur pe cei mai dragi oameni din viata lor. Mirele si mireasa isi vor dori sa isi aduca mereu aminte de acest moment magic. Cum ar putea sa transforme acele momente speciale in unele nemuritoare mai usor decat printr-o sedinta foto inedita? Pentru o sedinta foto reusita este nevoie si de anumite elemente speciale, niste accesorii precum un set format din evantai si umbrela din dantela, care vor completa unicitatea rochiei de mireasa . Accesoriile elegante din dantela alba vor contribui la crearea unei povesti magice perfecte de surprins in fotografii.

Sedinta foto inedita cu evantai si umbrela din dantela.

Ce presupune o sedinta foto cu adevarat reusita?

Pentru o sedinta foto cu adevarat reusita, trebuie sa tinem cont si de alte aspecte, precum: alegerea unei locatii potrivite si alegrea momentului perfect al zilei cand lumina este cea mai prielnica pentru fotografii. In ceea ce priveste locatia pentru fotografii, un castel vechi sau un parc deosebit, mi se par a fi cele mai bune locatii. Fotografiile in aer liber ies mereu foarte bine, iar cel mai potrivit moment al zilei pentru o sedinta foto este la apusul soarelui, cand lumina devine aurie si foarte placuta.


Sedinta foto inedita cu evantai si umbrela din dantela.

Sedinta foto inedita cu evantai si umbrela din dantela.

Atat umbrela din dantela alba, cat si evantaiul elegant din dantela vor scoate rochia de mireasa din anonimat. Fiind realizate din dantela, cu multa migala, aceste accesorii au o eleganta aparte si vor oferi o nota de rafinament intregii tinute. Pentru o sedinta foto inedita, un evantai si o umbrela din dantela alba sunt absolut necesare!

Citeste si:  Caseta pentru amintirile bebelusului cu sertarase

Sedinta foto inedita cu evantai si umbrela din dantela.

Sedinta foto inedita cu evantai si umbrela din dantela.

Puteti sa comandati setul de evantai si umbrela din dantela printr-un click AICI.

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Evantai si umbrela din dantela
Pret
RON 168
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *