Sarpele de Apa 2013


Sarpele de Apa 2013

Sarpele de apa inlocuieste Dragonul in 2013. Apropierea noului an chinezesc este o ocazie speciala pentru a face unele schimbari feng shui in casa ta si la birou.
Fa aceste schimbari pentru a asigura un climat bun de energie care sa te inconjoare si sa-ti aduca bunastare si armonie.Anul Sarpelui incepe pe 10 Februarie 2013.

Anul solar chinezesc marcheaza momentul cand energia feng shui se schimba afectand cladirile si imprejurimile si incepe pe 4 Februarie ora locala.
Sarpele de apa in 2013 aduce un val proaspat de energie pentru toata lumea.
Cele 12 semne sunt influentate de esenta proprie.
Din punct de vedere al celor 5 elemente, Focul, Pamantul,Metalul, Lemnul si Apa, va fi un an aromonios si echilibrat.

lensa.ro

Asta inseamna ca , in primul rand pentru toata lumea, indiferent de elementul lor caracteristic, va avea o sansele lor in acest an.
Datorita naturii ciclice a energiei feng shui, toata lumea trebuie sa faca schimbari pentru a evita combinatii negative de energie in relatii, sanatate si bani.
Dupa ce ti-ai asigurat protectia in 2013, este momentul sa urmaresti bunastarea si armonia care inseamna: sanatate , relatii de dragoste, pace, success, prosperitate si castiguri mai mari.
Un element de apa va mari cu siguranta puterea Stelei 8pentru a aduce mai multa bunastare financiara si Calul Victoriei va mari puterea Stelei 1 pentru avansare in cariera.
Pe langa schimbarea energiei in 2013, veti vedea si o schimbare pozitiva a sanselor la nivel personal.

Citeste si:  Decor de camera cu rama de familie

Pregatiti-va pentru noul an al sarpelui de Apa .
Asigurati-va ca tu si familia ta sunteti protejati si sunteti gata sa primiti armonia, bogatia, longevitatea pe care o aduce energia noului an.

Amulete si remedii Feng Shui in magazinele Juliana.

lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *