Sapun natural parfumat


Sapun natural parfumat facut manual in Marea Britanie

Astazi ne-am hotarat sa vorbim despre un sapun natural parfumat adus din Marea Britanie, placut la atingere si la miros. Din ce in ce mai multe persoane au devenit adeptele cosmeticelor cat mai naturale, cu ingediente benefice pentru corpul lor.

Acesta este un lucru imbucurator, avand in vedere faptul ca pe piata exista o multime de produse incarcate cu chimicale, coloranti, parfumuri si ingrediente doar pentru aspect, in dezavantajul celor naturale.

Responsabilitatea pe care fiecare dintre noi ne-o asumam atunci cand facem o alegere in ceea ce priveste ingrijirea pielii este cea care va face diferenta de acum inainte.

Sapun natural Hawaiian Mango

Cum se obtine sapunul natural?

Sapunul natural se obtine printr-o reactie chimica dintre un acid (uleiuri, unturi, grasimi) si o baza (soda caustica). Sapunul nu se poate realiza in lipsa sodei caustice, ea fiind folosita in procesul de saponificare pentru neutralizarea acizilor.

Ce contine sapunul natural?

Acest sapun natural parfumat, fabricat manual in Marea Britanie, este realizat numai din ingrediente naturale. Metoda „la rece” este un proces lent de fabricare cu un rol extrem de important: pastrea activa a tuturor proprietatilor ingredientelor folosite.

Sapunurile contin numai uleiri vegetale, plante si extracte din plante, fructe, flori, unt de shea si cacao, argila, miere, castravete, esente naturale care vor hidrata si rasfata pielea. Aceste aspecte fac ca sapunurile sa fie ideale pentru pielea sensibila si pentru cei care isi doresc o hidratare intensa a pielii.

Citeste si:  Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta
Colectie de sapunuri naturale
Sapun natural parfumat

La magazinul Juliana gasiti o varietate de sapunuri naturale manufacturate in Anglia. Deliciul acestor sapunuri este oferit de ingredientele frumos mirositoare din care sunt alcatuite si care ne ofera o stare de bine.

De la arome dulci (nuca de cocos, mango, miere), pana la arome fresh (ocean, ierburi aromate), sapunurile pe care le gasiti la noi sunt alegrea perfecta pentru un cadou parfumat!

Sapun natural Pink Champagne, sapun natural parfumat
Sapun natural parfumat

Care e aroma dumneavoastra preferata in materie de sapunuri?

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Sapun natural parfumat
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *