Sapun natural din lapte de capra


Sapun natural din lapte de capra
Din intamplare , am dat peste un site despre sapunuri naturale, facute manual, din lapte de capra.
Si noi comercializam sapunuri naturale facute cu glicerina, ulei de masline sau ulei de palmier.
Sapunul natural facut din lapte de capra este cu totul nou.
Cu totii stim cat de sanatos este laptele de capra.
Laptele de capra este gras, hranitor si din punct de vedere al compozitiei, este cel mai aproape, de laptele matern.
Laptele de capra poate fi consumat fara riscul imbolnavirii pe care il prezinta deseori laptele de vaca.
Nu mai este o noutate ca laptele de capra prezinta beneficii multiple pentru ingrijirea pielii noastre :
Numit elixirul alb inca din antichitate, laptele de capra apare din nou in actualitate, nu numai in alimentatie ci si in produsele cosmetice pentru ingrijirea pielii.
Pentru ca este bogat in acizi grasi, laptele de capra prezent in sapun ajuta la reglarea ph-ului pielii, aducandu-l la nivele optime si facilitand astfel absorbtia umiditatii si a altor nutrienti .
Producatorul de sapun natural din lapte de capra spune ca din proprie experienta, a constatat că în condiţiile unor probleme de sănătate a pielii, tratamentul prescris de medic includea în mod obligatoriu şi utilizarea unui săpun natural.
Aşa a aflat că săpunurile obisnuite, produse industrial conţin conservanţi, derivaţi petrochimici, parfumuri şi coloranţi artificiali precum şi alţi aditivi sintetici care afectează echilibrul natural al pielii, diminuând funcţia protectoare a acesteia.
In procesul industrial de producţie, glicerina ce se formează în timpul procesului de fabricare a săpunului este extrasă şi valorificată separat, fiind un ingredient valoros pentru industria cosmetică !

Citeste si:  Cum pregatim camera de oaspeti?

Alternativa a apărut firesc: fabricarea manuală de săpun, exclusiv din ingrediente naturale, prin metoda „la rece”, un proces lent ce păstreaza active proprietăţile ingredientelor folosite.

lensa.ro

Săpunurile facute din lapte de capra conţin doar uleiuri vegetale, extracte din plante, miere, lapte de capră, argilă,coenzima Q10, zer din lapte, drojdie de bere reţinând în produsul final întreaga glicerină rezultată în urma procesului de fabricare. Aceasta face ca sapunurile naturale să fie ideale pentru pielea sensibilă şi pentru persoanele care doresc produse de îngrijire a pielii de calitate, facute din ingrediente naturale.

Săpunul fabricat în acest mod reţine multe din beneficiile naturale ale ingredientelor utilizate, cu cât acestea sunt mai bune, cu atât produsul rezultat fiind unul de calitate.
Acest sapun natural este cu totul diferit de sapunurile comune pe care le folositi si dupa cum stiti usuca pielea si modifica ph-ul natural.

Sapun natural din lapte de capra 100%

Argila verde conţine săruri minerale şi de multe oligoelemente, care ajută in multe probleme ale pielii.
De asemenea, argila verde îmbunătăţeşte flexibilitatea şi împrospătează pielea.
Contine:
Antioxidanti
Omega 3
Omega 6
Vitaminele E,A,B6,B12
Gramaj: 75g

 

lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *