Sampon cu ulei de macadamia


Balsam si sampon cu ulei de macadamia pentru ingrijirea parului

Sampon cu ulei de macadamia din gama Natural World, brand de frumuseţe inovativ, creat în Soho, Londra de către experţi ai îngrijirii părului. Produsele acestui brand de lux conţin ingrediente natural active, organice, aduse din întreaga lume. Deşi este un brand de lux, acest balsam si sampon cu ulei de macadamia pot fi achiziţionate la un preţ accesibil.

Uleiul de Macadamia se obţine din fructele arborelui de Macadamia, originar din Australia şi este recomandat în tratamente pentru părul uscat, dar şi în tratamente ale pielii. Principalul beneficiu al acestui ulei este faptul că are o cantitate mare de acizi graşi mononesaturaţi, clasificându-se astfel pe locul întâi în topul celor mai folosite uleiuri presate la rece în cosmetică. Acesta păstrează şi intensifică foarte bine atât culoarea părului natural, cât şi pe cea a părului vopsit. De asemenea, uleiul de Macadamia întăreşte şi reface firul de păr.

lensa.ro

Gama de produse Natural World cu ulei de Macadamia este formată din şampon, balsam de păr şi ulei hrănitor. Se potriveşte perfect părului uscat şi degradat. Nu conţine parabeni!

Sampon cu ulei de macadamia
Sampon cu ulei de macadamia

Şamponul ultra hrănitor are o textură cremoasă şi este infuzat cu ulei de Macadamia Organic pentru a asigura hrănirea, dar şi hidratarea în profunzime a părului. În momentul aplicării, acesta produce o spumă bogată şi cremoasă care curăţă părul uşor. După aplicare, părul rămâne strălucitor, neted şi fin la atingere. Uleiul de Macadamia este renumit pentru proprietăţile sale cosmetice care includ: hrănire în profunzime, conferirea strălucirii, netezirea părului tern, uscat.Balsamul de păr are aceleaşi proprietăţi la fel ca şamponul, dar oferă un plus de hrănire, hidratare şi restabilire a strălucirii. sampon-balsam-tratament-par-ulei-macadamia

Nu în ultimul rând, uleiul hrănitor, este ultimul pas către hidratare. Acesta acţionează cel mai bine după aplicarea celorlalte două produse. Rolul acestui tratament este de a se absorbi în păr pentru a-l hidrata intens şi pentru a-i oferi, desigur, strălucire. tratament-par-ulei-macadami

Întreg setul de produse poate fi achiziţionat aici.

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Sampon cu ulei de macadamia
Vot
51star1star1star1star1star
lensa.ro
Citeste si:  Pisica Maneki Neko

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *