Rezolutii de anul nou


Rezolutii de anul nou

Rezolutii de anul nou, recomandari pentru a avea un inceput bun. Ne-am luat ramas bun de la 2014. A fost un an bun.Este momentul sa tragem linie si sa mergem mai departe intr-un an nou!

Este momentul sa lasam in urma ce a fost si sa luam niste hotarari bune pentru anul nou. Am invatat multe lucruri interesante, am capatat mai multa experienta si asta m-a facut un om mai bun.


Am facut lucruri deosebite in acest an si am intalnit oameni minunati. Mai importante decat castigurile materiale, sunt acele lucruri care ne transforma si ne definesc cu fiecare an care trece.

fii-tu-insati, Rezolutii de anul nou
Rezolutii de anul nou

Am citit mai mult, am intalnit mai multi oameni si iata mai jos, cateva concluzii pe care le-am tras si pe care vreau sa le impart cu voi acum de anul nou!citeste-carti
Am inteles mai bine ca pot si trebuie sa fiu eu insami intotdeauna si asta este deajuns. Doar cei care ma apreciaza pentru ceea ce sunt pot intelege asta. Daca au nevoie de explicatii cu siguranta nu pot intelege iar prietenii adevarati nu au nevoie de explicatii.

cadouri-familie-craciun, Rezolutii de anul nou
Cadouri de sarbatori si rezolutii de anul nou

Am invatat ca timpul poate fi un bun prieten daca stii cum sa-l folosesti.Timpul petrecut cu cei dragi valoreaza mai mult decat banii pot cumpara vreodata. Timpul pierdut nu se mai intoarce. Nu-l risipi pe lucruri marunte si in afara de familie toate sunt lucrurile sunt marunte.

Am inteles ca adevarata frumusete vine din interior. Stai relaxat/a si gaseste-ti pacea interioara! Nimic nu merita sa te tulbure. Poate ca nu poti controla ce se intampla in jurul tau dar trebuie sa controlezi ce se intampla in interior.Nimeni nu are dreptul sa hotarasca cum trebuie sa te simti tu in interior. Doar tu trebuie sa faci asta!

Am invatat ca trebuie sa cred in oameni. Acorda incredere celor care merita! Ofera o sansa celor care vor sa lupte pentru ea! Nu irosi timp pretios pentru cei care isi bat joc de ceace primesc. Va veni timpul si pentru ei sa invete probabil dar nu acum. Mergi mai departe si nu te opri din drum pentru oamenii mici!prieteni-fericiti

Am invatat ca prietenia adevarata este neconditionata. Prietenii adevarati trebuie tinuti aproape. Ei sunt acei oameni care te sustin si te ajuta sa mergi mai departe in ciuda tuturor obstacolelor pe care le poti intalni.

.Am inteles ca orice problema sau obstacol inseamna o lectie care trebuie invatata si de multe ori acestea pot fi binecuvantari deghizate. Gaseste partea buna in orice situatie chiar si atunci cand lucrurile nu ies asa cum vrei tu..furnica

Am inteles ca trebuie sa invat sa respir! Respiratia corecta te poate ajuta sa te relaxezi cand esti tensionat/a sau stresat/a. In plus poti evita probleme de sanatate care apar din cauza unei respiratii superficiale.relaxare-yoga

Am invatat ca trebuie sa iei viata asa cum este si sa o IUBESTI! Nu incerca sa schimbi lucrurile care nu se pot schimba.Invata sa accepti oamenii asa cum sunt. Nu incerca sa corectezi lucrurile atunci cand nu se poate iar oamenii trebuie iubiti asa cum sunt.

Am invatat sa nu subestimez pe nimeni. Fiecare moment este o oportunitate de a invata lucruri noi iar oamenii pe care-I intalnim rai sau buni sunt aici pentru a ne ajuta sa deveni persoane mai bune.

Am invatat ca iertarea inseamna libertate.Iarta si vei fi liber/a. Iertarea vindeca atat fizic cat si spiritual. Nu incepe un an nou cu suparare!Iarta si mergi mai departe.Iertarea face bine in primul rand celui care iarta!

iertarea

Am inteles ca esecul nu te defineste decat daca il accepti. Nu conteaza de cate ori ai cazut.Conteaza de cate ori te-ai ridicat.’’Scutura-te’’ si mergi mai departe.

Am invatat ca a fi slab poate sa insemne puterni uneori. Este ok sa plangi. Vulnerabilitatea inseamna putere cand nici nu realizam. Elibereaza-te si lasa in urma orice iti produce durere.sunt-mai-buna

Am inteles ca adevaratul succes nu este material. Succesul nu are legatura cu banii ci cu cine ai devenit dupa ce ai ajuns sa ai bani. Nu ai nevoie de nimic si de nimeni sa hotarasca ce valoare ai.

Sumar
Rezolutii de anul nou
Nume Articol
Rezolutii de anul nou
Descriere
Rezolutii de anul nou, recomandari pentru a avea un inceput bun. Ne-am luat ramas bun de la 2014. A fost un an bun.Este momentul sa tragem linie si sa mergem mai departe intr-un an nou!
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Citeste si:  Deodorant fara aluminiu Sanex Natur Protect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *