Setul de baie Grace Cole cu aroma de lavanda

Lipsa de inspiratie pentru un cadou… aromat? Niciodata nu a fost mai simpla alegerea unui cadou care va incanta simturile oricarei femei indragostite de momentele de relaxare invaluite intr-o aroma deosebita. Seturile de baie au menirea de a oferi clipe de alintare prin variatia de produse pe care le contin. Setul Grace Cole cu aroma de lavanda este format din gel de dus, lotiune de corp, sare de baie si sare de baie efervescenta – toate avand un miros floral minunat. Setul contine, de asemenea si un mic prosopel de baie.

Nu e de mirare ca femeile prefera produsele cu parfum floral. Acestea contin adesea uleiuri esentiale din plante aromate care actioneaza benefic in scopul combaterii stresului, depresiei, insomniei – cei mai mari inamici ai imunitatii.Set cadou cosmetice de baie

Setul Grace Cole contine ulei esential de lavanda. Lavanda este cunoscuta inca din Antichitate ca fiind o planta aromatica. Este, de asemenea considerata o „planta minune” datorita proprietatilor sale pretiose. Efectul sedativ al uleiului de lavanda actioneaza asupra sistemului nervos central si ajuta la relaxare si la un somn mult mai placut, prelungindu-i calitatea si durata. Parfumul placut al acestei plante este benefic si in momentele de incordare sau anxietate, ajutand corpul si mintea sa se invaluiasca intr-o relaxare totala.

Set cadou cosmetice de baie

In afara de lavanda, produsele acestui set de baie, mai contin note aromatice de menta, ananas, iasomie si piersica, transformandu-le intr-un adevarat deliciu olfactiv. Nota eleganta a ambalajului transforma acest set de baie intr-un cadou minunat pentru ea.

Set cadou cosmetice de baie

Setul poate fi achizitioanat si din magazinul online – AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *