Recomandari de cadouri pentru oamenii de afaceri

Sfaturi in alegerea de cadouri pentru oamenii de afaceri

Cum alegem cadouri pentru oamenii de afaceri?Atunci cand vorbim despre cadouri pentru oamenii de afaceri, trebuie sa constientizam din start faptul ca ne referim la o categorie aparte de cadouri, aproape exclusivista, care este caracterizata in primul rand de standarde ridicate si de bun gust.

Cadouri de calitate pentru oameni cu pretentii

Cu totii stim ca oamenii de afaceri sunt in general persoane extrem de ocupate care, in functie de domeniul de activitate, depun eforturi enorme de a prospera si de a deveni primii indiferent de conditiile si de concurenta de pe piata.

Statie meteo termometru Galileo Galilei si Storm Glass Sticla furtunii
Statie meteo termometru Galileo Galilei si Storm Glass Sticla furtunii

Plecand de la aceasta idee, putem ghici faptul ca orice cadou pe care vrei sa i-l faci unui om de afaceri trebuie sa aiba o caracteristi ca foarte importanta: sa inspire incredere si originalitate.

Cadouri corporate

Faptul ca orice om de afaceri care se respecta isi desfasoara activitatea la birou poate sa ne ajute enorm in selectarea cadoului perfect.

Busola si ochean
Busola si ochean telescopic, imbracat in piele cu aspect vintage
Ochean de marina Cadouri pentru barbati cu spirit de aventura
Ochean telescopic de alama patinata, imbracata in piele vintage

Nu trebuie decat sa cautam cateva idei de cadouri pentru birou sau cadouri corporate si sa ne decidem care dintre acestea i se potriveste cel mai bine persoanei in cauza.

Bar cu glob pamantesc antichizat

Mini bar cu glob pamantesc antichizat
Cel mai important lucru pe care putem sa-l facem in acest demers este sa evitam superficialitatea si sa alegem un cadou cu o semnificatie puternica, in stare sa exprime cat mai profund relatia dintre noi si persoana careia ii oferim cadoul.

Citeste si:  Album foto personalizabil

mini bar cu glob pamantesc, decoruri vintage de birou
Un alt lucru extrem de important este valoarea cadoului. Oamenii de afaceri au anumite pretentii atunci cand vine vorba de bunastarea lor si de obiectele pe care le poseda. Acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie sa optam pentru un cadou scump.

Trebuie doar sa avem grija ca acest cadou sa nu dea impresia de ieftin si sa nu para ales pe baza unor oarecare constrangeri financiare.

Cadouri cu valoare sentimentala

Chiar daca majoritatea oamenilor de afaceri stiu ce inseamna bugetele restranse, nu se vor simti lezati de un cadou ieftin. Totusi, este foarte probabil ca un cadou de acest gen sa nu le starneasca prea tare interesul.

Pentru a evita o situatie de genul acesta, incearca sa compensezi valoarea mai redusa a cadoului din punct de vedere financiar cu mai multa valoare sentimentala.Cutie de ceasuri
In cazul in care relatia ta cu persoana respectiva nu este foarte stransa, opteaza pentru un cadou cat se poate de practic, intr-un mod absolut original sau interactiv. Se pot alege de asemenea si cadouri diverse in functie de context sau de pasiunile persoanei respective.

Joc de sah cu razboinici
Joc de sah cu razboinici. Sah de colectie cu peise metalice si tabala cu alabastru

Asadar, chiar daca vorbim despre oameni cu o conditie inalta si cu standarde pe masura, posibilitati de face un cadou deosebit unui om de afaceri exista intr-o proportie foarte mare. Nu ne trebuie decat putina rabdare si inspiratie cat cuprinde. Tu ce parere ai?

Citeste si:  Piele ecologica sau piele naturala

Idei de cadouri care te-ar putea inspira:

Pentru oamenii de afacerii timpul inseamna bani. Le poti aminti de valoarea timpului, oferindu-le un ceas de birou sau un set cu ceas de birou.

Juliana iti recomanda ceasuri de birou in forma de motocicleta , masina, avion, chitara, vioara, tobe, saxofon, telefon, etc. Toate sunt miniaturi, frumos realizate pentru a oasrtra cat mai bine forma modelelor corepondente, in marime naturala.

Ceas motocicleta Harley Davidson miniatura

Ceas de birou in forma de motocicleta Harley Davidson miniatura

Capete de carti glob pamantesc antichizat

Capete de carti glob pamantesc antichizat

Caseta de bijuterii ceasuri organizator
Caseta de bijuterii ceasuri organizator

Unde pot gasi cadouri inspirate?

Pentru a comanda online cadouri pentru oamenii de afaceri, viziteaza magazinul online ejuliana.ro! Suna la numarul de telefon al magazinului pentru confirmarea stocului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *