Rasul e sanatos pentru noi


Rasul e sanatos pentru organism

Rasul e sanatos pentru organismul nostru. Grijile si anxietatea sunt printre cele mai raspandite cauze ale stresului in zilele noastre.Suntem cu totii constienti de asta.

Ce putem face pentru a combate stresul care ne afecteaza pe toti intr-o masura mai mare sau mai mica. Ar trebui sa stim ca avem la dispozitia noastra un remediu foarte simplu disponibil pentru fiecare dintre noi.


Rasul e sanatos si in acelasi timp cel mai bun remediu impotriva stresului si a anxietatii care ne afecteaza in fiecare zi , mai ales pe cei care locuiesc in zonele urbane.

Prea mult stres negativ! Prea putin umor.

S-a dovedit stintific ca simtul umorului si capacitatea noastra de a rade pot reduce efectele stresului asupra sanatatii reducand tensiunea.

femeie fericita

Rasul este o forma naturala de medicament holistic pentru combaterea stresului.

Nu se stie de ce dar rasul si zambetul sunt calitati cu care ne nastem. Cu totii avem capacitatea de a rade si de a zambi. Copiii rad tot timpul.

Mai mult decat atat,  studiile arata ca umorul intareste sistemul imunitar pentru a lupta impotriva bolilor. Probabil ar exista mai putini doctori daca ar exista mai multi clovni.

Persoanele care ne fac sa radem sunt adevaratii ”doctori” de care avem nevoie. Informatiile legate de puterea vindecatoare a rasului exista de sute de ani. Umorul sau lipsa lui poate fi folosit pentru a diagnostica depresia.

Citeste si:  Coliere spectaculoase care atrag toate privirile

Razi destul in fiecare zi?

Cand a fost ultima data cand ai ras cu pofta?

Rasul e sanatos
Rasul e sanatos

Daca nu razi, nu zambesti, nu te bucuri de umor, e timpul sa o faci pentru ca sanatatea ta depinde de asta! Invata sa te bucuri de fiecare moment in viata si aduaga o portie de ras in fiecare zi! Oamenii care se trezesc cu zambetul pe buze, dimineata,  sunt mai sanatosi si traiesc mai mult!

Sumar
Rasul e sanatos
Nume Articol
Rasul e sanatos
Descriere
Rasul e sanatos pentru organismul nostru. Grijile si anxietatea sunt printre cele mai raspandite cauze ale stresului in zilele noastre.Suntem cu totii constienti de asta.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *